Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

loopfietsje tips en ervaringen gevraagd

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker738395
  Bijdrager
  #10129024

  Hoi allemaal,

  Mijn zoontje wordt in December 3 jaar en we zijn op zoek naar een kado voor hem. Voor de sinterklaas krijgt hij al een houten trein.

  Nu dachten wij voor zijn verjaardag aan een loopfietsje? Hij heeft al een loopmotor, dus is dit nog een toegevoegde waarde? En is hij al niet snel te oud voor zo n loopfietsje?

  Alle tips zijn welkom! Ook tips voor een ander leuk kado! :)


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10129045 Quote

  Wij hebben de loopfiets van wishbone, die kun je verstellen qua hoogte en het stuur kan niet omklappen. Een fijne loopfiets. Mijn zoon heeft er veel op gefietst en daardoor zijn balans leren houden. Hij fiets daardoor op een gewone fiets zonder zijwieltjes sinds hij 3 jaar en 5 maanden is.

  Dus ja, als cadeau voor een derde jaar vind ik het zelf wat laat. Hij is nu 3 jaar en 8 maanden en de loopfiets staat inmiddels op de hoogste stand. Aan de andere kant ben ik erg voor een loopfiets, vanwege dat evenwicht. 

  Kortom, ik ben super blij met zijn wishbone, naar zou deze vanwege de prijs niet aanschaffen voor een 3e verjaardag. Ze zijn best duur. Dan zou ik een goedkopere kopen. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10129067 Quote

  Oh ja, wij hebben hem een keukentje gegeven. Misschien ook een beetje laat, maar nummer 2 was onderweg. 

  #10129087 Quote

  Wij willen een echte fiets halen voor zijn 3e verjaardag. Met zijwieltjes natuurlijk en die laag en hoog te verstellen is. Bij buurjongen al uitgeprobeerd en gaat prima. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10129100 Quote

  Wij hebben de fase van zijwieltjes overgeslagen, ik denk dankzij de loopfiets. Balans houden is meen ik het moeilijkste van fietsen. Ik zou dus eerder voor een loopfiets gaan en daarna een gewone fiets zonder zijwieltjes. Maar gezien zijn leeftijd dus wel een goedkope loopfiets omdat hij er denk ik snel uit is. Keuze is heel persoonlijk. 


  Sylvia83
  Bijdrager
  #10129109 Quote

  Hier hebben ze ook altijd veel plezier gehad met hun loopfietsjes. En inderdaad super goed voor hun evenwicht, waar we hier ook de zijwieltjes konden overslaan.

   

  Prijskiller heeft ook veel leuke loopfietsjes. Onze jongste van 2 raced daar Nu ook op rond. 

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct