Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Loopstoel voor de baby

 • Auteur
  Berichten

 • Esssss
  Bijdrager
  #10065396

  Hoi, ik twijfel of ik een loopstoel voor me zoontje moet kopen of niet? Ik lees dat het niet goed is voor de heupen en voetjes. ( ze kunnen spitsvoeten krijgen) en ze gaan er niet sneller van lopen. Wat is jullie ervaring met een loopstoel?


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10065401 Quote

  Sowieso, je moet niks. Ik heb het om die reden die jij noemt niet gedaan, mijn dochter liep voor haar eerste verjaardag gewoon. Ik heb wel een duwkar, daar zitten muziekjes in en die vindt ze een half jaar later nog leuk. 

  Als je je baby een, twee, drie keer per week een kwartier of zo in zo’n stoel wil zetten, zo veel kwaad zal het niet kunnen als je het met mate doet denk ik.. gewoon logisch nadenken en niet elke dag en niet lang. Ze leren wel een verkeerde loophouding aan, normaal loop je toch in een andere houding. Geen idee of je dat dan weer een soort van af moet leren..


  Martina Spierts
  Bijdrager
  #10065411 Quote

  Onze dochter heeft ook zo’n duwkar. Vond ze fantastisch. En de muziekjes zijn nu inderdaad ook nog leuk.


  W83
  Bijdrager
  #10065426 Quote

  Mijn oudste heeft ook een loopstoel gehad. Flink geraced door de huiskamer. Je moet goed opletten dat ze met de voeten goed op de grond staan. Mijn dochter was er snel uit, omdat ze al snel te lang voor was.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct