Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Los Laten 3

 • Auteur
  Berichten

 • Hakuna
  Bijdrager
  #10214388

  Hi meiden ,  wij zijn nu al een poosje bezig voor ons eerste kindje. En tot nu toe nog zonder resultaat. Totaal geen paniek. Vorig jaar januari gestopt met de pil, maar door wat omstandigheden pas vanaf maart “19 serieus bezig !  Toch merk ik elke keer dat ik mezelf helemaal gemaak. Heel de tijd denk ik er amper aan, en nu op t wachtbankje, bij elk krampje of misselijkheid denk ik “ zou het ?!” Ik wil het zo graag los laten , en gewoon de natuur zn gang laten gaan. De wens is zo groot ! Wie herkent zich hierin en wil gezellig kletsen ? 


  Mama van Jawad
  Bijdrager
  #10214428 Quote

  Ik wilde altijd jong moeder worden en ik was er zo mee bezig dat ik er zelfs over ging dromen dat ik zwanger was. maar helaas die tijd kwam ik er achter dat ik pcos had. nu inmiddels niet meer door het veranderen van eetpatron heb ik de pcos overwonnen. Het viel mijn ook steeds meer op dat ik zwangere vrouwen zag en heel veel kinderwagens waar ik eerst nooit oplette het was beknellend, omdat ik op dat moment Zelf zonder hulp niet zwanger kon raken. Op een gegeven moment liet ik het los en ben ik verder gaan, nu een vast vriend en inmiddels 37+4 dagen zwanger van een jongen. Ik wilde zo graag moeder worden maar toch raakte ik vol in paniek toen ik zag dat ik zwanger was 😜 en wanneer je zwanger bent ga je ineens heel anders denken want er gaat een hele hoop veranderen in je leven en daar sta je toch wel even stil bij. 

   

  Ik hoop dat er snel een positieve test mag komen ik wens je heel veel succes 


  Sammys
  Bijdrager
  #10217625 Quote

  Ik herken heel goed wat je schrijft.. Zijn al 4 jaar samen en nu sinds 1,5 jaar koop huisjr eigenlijk vanaf begin van het huis en daarvoor wil ik heel graag kinderen maar mijn man (2 jaar jonger) was er nog niet aan toe. Begin dit jaar alvast met de pil gestopt en wil nu heel graag kinderen.. Min man is er om steeds meer meembezig maar vind vooral erg spannend.. Begin van jaar strubbelingen gehad met werk en sinds een maand een nieuwe baan wat het natuurlijk ook spannend maakt. Ondanks dat merk ik dat ik er aan toe ben en kring ik het gevoel dat mijn klok tikt (bijna 31).. Mijn man vind heel erg spannend durft bijna niet klaar te komen in me. Deze maan voor ovulatie wel gedaan.. En tijdens ovulatie ook maar zonder in mij te komen. Van mij mag het direct gebeuren en ben heel ongeduldig.. Ben allemaal informatie aan lezen over baby’s etc. Maar weet dat ik Het het beste kan loslaten.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct