Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Los laten

 • Auteur
  Berichten
 • #10198920

  Hoi allemaal,

  Ik ben in september ’18 gestopt met de pil. Dit is dus eitje 8 waar we op wachten ;). Ik moet tussen woensdag en vrijdag ongesteld worden. Nu heb ik zo’n moeite met het loslaten. Vooral in de week dat ik ongesteld moet worden. Bij alles wat ik voel of zie denk ik.. had ik dat vorige maand ook? Is dit nieuw? Is dit anders? Bijvoorbeeld, ik heb nu heel veel pukkels in mijn nek en richting mijn rug. Ik ben af en toe misselijk maar heb ook continu een honger gevoel. Nu kan het ook komen omdat ik ongesteld moet worden en dan ga ik weer denken aan afgelopen maanden, had ik dat toen ook? geen idee! Ik ben ook een beetje spiritueel ingesteld. Als ik een ooievaar zie denk ik al, hey zou dat een teken zijn? Als ik droom over een baby denk ik, zou het? Ook helpt het niet mee dat ik op dit moment 2 kersverse ouders ken en 10!! ouders to be.. En zelfs die kennen weer zwangere. Het is echt moeilijk, de ene na de andere bekend making zie ik op facebook. En ik maar wachten haha. 

  Ik word echt gek van mezelf af en toe.. Hoe gaan jullie daar mee om?

  liefs van mij


  Verie
  Bijdrager
  #10198930 Quote

  Hoi!

  Ik snap het helemaal! Zelf ben ik in augustus gestopt met de pil en nu beland bij ronde 10. Komend weekend moet ik ongesteld worden (of dus juist niet!!) En nu dus inderdaad ook aan het voelen en denken pijn in mn buik had ik dat vorige maand..? Etc. Ik gebruik een appje om mijn cyclus bij te houden en sinds kort vul ik ook symptomen in zodat ik terug kan kijken. Maar elke maand komt er wel iets nieuws bij hahaha. Iedereen zegt inderdaad los laten; maar hou dan?! Voor mijn gevoel wordt het alleen maar erger 🙁

  Succes!

  #10198932 Quote

  Hoi, 

  Ergens ben ik blij om dit te lezen, ik ben dus niet de enige diecdingen gaat voelen haha! Die symptonen bijhouden is wel een goede ja. Dat ga ik nu ook maar eens doen. Heb namelijk 3 apps :’) .. Het is zo lastig om los te laten als je ook iedereen maar op facebook ziet zetten hoe gelukkig ze zijn met hun zwangerschap. Dan denk ik, waarom ik nou niet? En dan daarna denk ik, ja misschien hebben hun er ook wel heel lang over gedaan. En ik gun het ze allemaal van harte natuurlijk!

  Heel veel succes en ik zal voor je mee hopen !


  Verie
  Bijdrager
  #10198944 Quote

  Ja ik snap het. In mijn omgeving is ook opeens iedereen zwanger.. dan kan ik soms ook wel eens jaloers zijn en dan voel ik me ook weer heel slecht alsof ik het een ander niet zou gunnen, wat natuurlijk absoluut niet zo is! Wat ook niet echt helpt zijn lompe vragen van mensen die denken grappig te zijn of vinden dat het voor mij ‘nu ook wel eens tijd is. Maarja uiteindelijk komt het vast voor ons ook wel een keer 😊.

  Jij ook succes! Morgen al toch? Zal voor je duimen!

  #10198956 Quote

  Ja morgen zou ik ongesteld moeten worden, of vrijdag. Leuk als je apps verschillende dingen zeggen haha 😉

  Duimen maar!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct