Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lotgenoten gezocht overleden kind/kinderen

 • Auteur
  Berichten
 • #10148852

  Op 18 november om 23.07 uur en op 19 november om 00.38 uur zijn wij, helaas veel te vroeg, de trotse ouders geworden van onze prachtige zoons Daan en Koen. Zij zijn geboren en overleden na een zwangerschap van 20+5 en 20+6 weken. Er zijn gelukkig zowel bij mij als bij de jongens geen afwijkingen gevonden. ‘Gewoon’ dikke vette pech dus. 

  Ik ben op FB lid van een pagina voor ouders die een of meerdere kinderen van een meerling zijn verloren. Ik vind het fijn dat er mensen zijn die zo goed begrijpen wat ik voel. Toch mis ik wat intensiever of persoonlijker contact. Niet alleen over dood en verdriet, maar ook over leuke dingen zoals opnieuw zwanger worden. 

  Ben jij die ouder die helaas ook een kindje (of kinderen) is verloren en lijkt het je fijn om met iemand te praten? Reageer dan hieronder. Alvast bedankt!

   


  gebruiker881837
  Bijdrager
  #10148910 Quote

  Veel sterkte met dit enorme verlies. Ik kan mij geen voorstelling maken hoe dit voor jullie moet voelen…

  Ondanks dat ik geen ervaring heb wilde ik je toch graag een reactie geven. Ik wens jullie heel veel liefde, steun, sterkte en kracht. 

  #10149096 Quote

  Nogmaals heel erg veel sterkte BenB. Wat goed van je dat je anderen vraagt om mee te praten, je weet wat goed voor je is. Dat is ontzettend knap en sterk.

  Alle goeds en kracht. Dikke knuffel. 


  Pucka
  Bijdrager
  #10149122 Quote

  BenB. We hebben toevallig al in een ander onderwerp contact hierover gehad. Ik zou best met je in contact willen blijven als jij dit ook wil.

   

  10 dagen geleden met 23 weken 2 dagen is ons zoontje Sam geboren. Helaas wel afwijkingen gevonden (niet levensvatbaar) 

  #10149133 Quote

  Hoi Pucka,

  Dat zou ik fijn vinden. Hoe voel je je nu?  Nog last van stuwing? Bij mij kwam het besef en het gemis na twee of drie weken. Jij wil ook graag weer zwanger worden toch? Ik ben nu voor het eerst na de bevalling weer ongesteld. Daar ben ik zo blij mee! Blijkbaar is mijn lichaam dus klaar voor een nieuwe zwangerschap. Nu ons hoofd nog 😉

  #10149134 Quote

  Bedankt Gebruiker en Citrus! Citrus, hopelijk heb je een voorspoedige zwangerschap.


  Pucka
  Bijdrager
  #10149360 Quote

  Hee BenB 

  ja kan wel beter.. nogsteeds stuwingen helaas. We worden nu ook heel erg geleefd door de feestdagen, dus het zal inderdaad straks wel komen.

  wij willen inderdaad weer zwanger worden! We moeten nog even kijken wanneer we willen beginnen. Voor nu heb ik nog bloedingen (logisch ook).

  snap ik helemaal dat je daar blij mee bent! Inderdaad nu in het hoofd nog. Komt vanzelf. Kunnen we via hier ook persoonlijke boodschappen versturen? Misschien is dat wat makkelijker.

  voor nu, alvast een gelukkig nieuwjaar!! 


  Sannezwanger
  Bijdrager
  #10149691 Quote

  Hoi BenB,

  Ik krijg kippenvel als ik jouw verhaal lees …

  Wij zijn 2 weken geleden de trotse ouders geworden van onze zoontjes, die met 18 weken geboren zijn. Dootdat zij hun (oneerlijk verdeelde) placenta en bloedvaten deelden, zijn ze samen overleden. 

  Het lijkt me fijn om er met je over te kunnen praten.

  Liefs!


  Sunshinexxx
  Bijdrager
  #10150283 Quote

  Ik ben in februari 2018 bevallen van onze zoon na een zwangerschap van 28 weken. Hij is overleden in mijn buik en er is geen oorzaak gevonden. Ook inderdaad domme pech. Omdat hij al levensvatbaar was hebben we een uitvaart moeten regelen. Het afscheid was indrukwekkend met onze naaste familie en vrienden erbij. 

  Ik ben inmiddels weer zwanger en ga in februari bevallen van ons tweede kindje. Onbezorgd zwanger zal je niet meer worden. Als je behoefte hebt om te praten, weet me dan te vinden. Heel veel sterkte. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct