Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luierbroekje Met Goede Anti Lek Rand

 • Auteur
  Berichten
 • #10421116

  Hallo,

   

  Onze zoon van 15maanden draagt luierbroekjes. Wij zijn altijd super tevreden met het kruidvat merk. Maar bij de luier broekjes is de anti lek rand veel minder aanwezig als bij de luiers, en lekt onze zoon door bij het hebben van ontlasting.

  Wie weet een ander merk luierbroekje met een goeie anti lek rand? Graag een luier broekje, geen gewone luier; onze zoon blijft namelijk niet meer liggen tijdens het verschonen..

   

  Alvast hartelijk dank! 

  #10421121 Quote

  Wij gebruiken voor de nacht de broekjes van Pampers Harmonie, daar zijn wij heel tevreden over. Alleen poept hij weinig in de nacht/ochtend en vaak drolletjes ipv zachte brei, dus of het de bescherming biedt die je zoekt, durf ik niet te zeggen. 


  Roxje
  Bijdrager
  #10421124 Quote

  Wij hebben van pampers de luierbroekjes premium protection, daar zijn wij heel tevreden over. 🙂


  Jillm
  Bijdrager
  #10421138 Quote

  Herkenbaar. De luiers van Kruidvat zijn top, toen de luierbroekjes geprobeerd. Wat een ramp. Nu over gestapt op pampers en slaan ze in als ze in leuke aanbieding zijn. Werken perfect


  Meisie
  Bijdrager
  #10421163 Quote

  Pampers baby dry broekjes. Die van de Kruidvat hebben een hele rare pasvorm 

  #10421179 Quote

  Hier gebruiken wij ook luierbroekjes van Pampers baby dry. Erg tevreden over.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar
  #10421229 Quote

  Pampers Premium Protection!


  Sopi
  Bijdrager
  #10421510 Quote

  Mijn ervaring is idd dat de meeste luierbroekjes heel snel doorlekken. Naar mijn mening zijn ze ook echt voor bijna zindelijke kindjes. Maar als je ze echt graag gebruikt zijn die van Pampers idd het beste.

  #10421543 Quote

  Ik gebruik al luierbroekjes vanaf maat 3, dus is echt niet alleen voor zindelijkheidstraining, ligt er maar net aan wat je zelf prettig vindt. Ik vind luierbroekjes een stuk sneller verschonen plus ze sluiten altijd goed aan, heb het idee dat ze er echt lekker in kan bewegen. Albert Heijn en de verschillende soorten Pampers gebruiken wij, net wat in de aanbieding is, maar het meest de premium protection. Gaat allemaal prima hier! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct