Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luiers Eigen Merk Kruidvat

 • Auteur
  Berichten

 • Krokusjes
  Bijdrager
  #10150986

  Hoi hoi,

  Ik heb onlangs luiers gekocht van KV eigen merk omdat die altijd goed uit de test komen en iedereen zo tevreden is.

  Nu heb ik voorbij zien komen dat de luiers vernieuwd zijn en heel veel mensen klachten hebben over de luiers. Ze lekken erg snel door en de urine geur zou je heel sterk ruiken en volgens mij ook dat ze niet meer goed aansluiten..

  Wat is jullie ervaring in deze? Ik denk dat ik in ieder geval de luiers terug brengen en een verpakking haak van AH Beregoed of Jumbo eigen merk. Die moeten goed zijn. Etos is ook vernieuwd en heeft vergelijkbare problemen…dat was dan een backup geweest anders…maar nu ook niet meer… 


  KL-E
  Bijdrager
  #10150990 Quote

  Ik heb geen problemen met kruidvat eigen merk! Mijn zoontje is ruim 5 maanden en wij hebben altijd kv luiers gebruikt. Nooit last van lekken (en hij heeft echt goed gevulde plasluiers elke keer), slaapt er zelfs de hele nacht op door van 19.00- 7.00! Ook geen last van urinegeur. 


  Sylvia83
  Bijdrager
  #10151002 Quote

  Ik gebruik ze ook. Voor de 2 jongsten.

   Ik heb er ook alleen maar goeie ervaringen mee.

  Maar het is vaak per kind verschillend wat goed zit. 

   

  Mijn oudste kreeg luieruitslag vd ah luiers. De ander was altijd nat met huggies. Het blijft soms proberen 😉


  Emmaa
  Bijdrager
  #10151004 Quote

  Ik ben juist wel positief over de Kruidvat luiers. We zijn wel een kilo ”eerder’ overgestapt naar maat 3. Maat 2 is officieel tot 6 kg, maar met 5kg lekte mijn zoontje door. 

  Voordeel van de kv luiers is dat je een dicht pak altijd mag imruilen voor een andere maat. 

  Zolang ik gewoon elke voeding verschoon heb ik ook geen last van de urine geur. 

   


  gebruikerMartine
  Bijdrager
  #10151020 Quote

  Hier ook juist goede ervaringen met Kruidvat eigen merk. Onze zoon is een prematuur en deze luiers passen het beste aangezien hij nog niet zoveel spek heeft zeg maar. Ik heb nog nooit de urine geroken door de luier heen en doorlekken ook echt geen sprake van.

  De luiers van bijv Etos eigen merk zijn weer wat breder, dat is voor ons niet handig.


  PM
  Bijdrager
  #10151039 Quote

  Ook goede ervaringen met Kruidvat luiers..

  Bij de geboorte van onze dochter had ik een voorraad pampers in de aanbieding gekocht. Deze gingen we meteen gebruiken  maar omdat ze zo klein was moesten we een 0 maat hebben en Kruidvat heeft deze. Die gebruikt, ging heel goed daarna weer pampers, rode billen en vol met bolletjes. Die bolletjes bleken absorptie korrels te zijn die loslieten.. heb het pak opgemaakt en ben meteen over gegaan op Kruidvat..  

  Doekjes hetzelfde verhaal, had ze vergeten te kopen maar wilde met de feestdagen toch niet zonder zitten dus andere gekocht in de supermarkt. Heb ze 1 verschoonbeurt gebruikt, toen ik haar luier daarna open deed had ze allemaal wondjes op haar billen(!) Ben toen toch nog last minute in alle drukte andere doekjes gaan halen.. 

  De gastouder heeft vaak bumblies, die vind ik echt vervelend.. net een vel papier om haar billen (zo dun en ruw).. verschoon dus vaak bij thuiskomst..

  Wat anderen ook zeggen.. kijk naar de bouw van je kindje, je past zelf het ene kledingstuk ook beter dan het ander, zo is het met luiers ook.. het ene kind kan lang in 1 maat blijven het andere gaat zo over.. kwestie van proberen.. sommige bedrijven hebben proefverpakkingen.. even bellen of ze op willen sturen (bijv. pampers en Kruidvat hebben dat ook vaak in (gratis) “boxen” zitten)

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10151045 Quote

  Tis per kindje verschillend hoor. Hier kruidvat luiers ook prima, zelden lekkage terwijl onze man serieus hard kan poepen 😉 maar bij een vriendin haar kindje juist veel lekkage omdat dat jongetje erg veel plaste, zij gebruikt nu pampers. Denk dat je er pas achter komt als je kindje er is! Goede zwangerschap gewenst!


  MarBosch
  Bijdrager
  #10151059 Quote

  Ik vind het top luiers! Ik gebruik ze al 1,5 jaar zonder problemen. In de nacht gebruik ik de luierbroekjes tegen het doorlekken. Mijn kraamverzorgster gaf ook aan dat Kruidvat de fijnste luiers zijn, pampers schijnt veel parfum in te zitten. Etos kuiers vind ik heel dun en papier achtig. 

  Ik zou het gewoon proberen als ik jou was. Ze zijn ook nog eens redelijk goedkoop! 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10151087 Quote

  Ik ben ook tevreden met kruidvat luiers.  Ze zijn inderdaad veranderd, (dunner) maar of ze ook wat aan het absorptievermogen hebben veranderd weet ik niet. Ik ruik het in ieder geval niet en je moet ze gewoon goed strak doen dan zouden ze niet moeten lekken. Ik ben wel al eerder over gegaan naar een grotere maat als wat op de verpakking staat. Hier ging ze al vrij snel in maat 3 toen ze 4 kg was omdat maat 2 begon door te lekken als ze gepoept had. Daarna geen lekkage meer gehad. Of t moet zo ontzettend vol zitten , maar dat heeft volgens mij elke luier. 

  Zou ze gewoon uitproberen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct