Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luiers Hoeveel Pakken Maat 1 En 2

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10108844

  Hallo,

  Er is nu een aanbieding van luiers 2 plus 2 gratis.  Maar hoeveel pakken heb je er ong nodig van maat 1 en 2. Zo lastig inschatten. Wie o wie heeft een richtlijn. 


  Lalana
  Bijdrager
  #10108858 Quote

  Het verschilt natuurlijk hoe groot je baby is, maar onze achtponder was heel snel aan maatje 2 toe. Had 4 pakken maat 1 gekregen en nog zo’n luiertaart en daardoor bleven er ruim 2 pakken over! 


  Niynti
  Bijdrager
  #10108861 Quote

  Een stuk of 4 van 1 ongeveer voor de 1e periode, maar ik had er zelf ook al wat verschillende uit de gratis baby- en zwangerschapsdozen. Kreeg de goede tip van een vriendinnetje om niet té veel te kopen, stél als de baby allergisch blijkt te zijn, zit je met bijvoorbeeld 20 pakken 😉 rond de 6 weken gingen wij over naar maatje 2 en heb ik (op een pak na) toen pas bijgekocht.


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10108877 Quote

  Ik had wel 6 pakken van maat 1 nodig voor me dochter. Ze is niet lang geleden begonnen met maat 2. Het verschilt echt per baby, zou beginnen met 4pakken van maat 1 en dan let je op je baby’s gewicht en pas daar op aan. Er zijn best wel vaak acties, als et niet bij de ene winkel is is et wel bij een andere winkel.


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10108883 Quote

  Dankjullie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct