Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luiers lekken opeens door

 • Auteur
  Berichten

 • Christel
  Bijdrager
  #10349464

  Hallo,

  Wij hebben voor ons zoontje van nu 13 maanden Kruidvat luiers. Deze gebruiken wij eigenlijk sinds zijn geboorte en altijd met tevredenheid. Alleen nu hebben we sinds 2 weken bijna dagelijks (soms wel 2x per dag) dat het helemaal misgaat. Het lekt door en het zit soms overal zelfs tot boven aan zijn rug waardoor we ook steeds zijn kleertjes moeten vervangen wat soms ook onzekerheid geeft als je even de deur uitgaat. Hier hadden wij eerder geen last van. Wij hebben nu Kruidvat luiers maat 4 maxi droog en vertrouwd 7-18kg. Heeft iemand hier ook ervaring mee en wat/welke luier gebruiken jullie? Iemand ervaring met de Kruidvat 4 plus?


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10349466 Quote

  Kruidvat 4+ nemen veel meer op dan de gewone maat 4. Dus zou dan zeker die gaan proberen. Hier was het vooral snachts een probleem dat ze lekte met de gewone maar met de 4+ geen lekkage meer gehad. 

  #10349501 Quote

  Ook overdag doorlekken?

  Bekend probleem hoor! Wij zijn altijd tevreden geweest met de luiers van dr Aldi. Ook al lekte onze zoon nachts een periode standaard door. Erg irritant, veel dingen geprobeerd maar niets werkte echt goed. Uiteindelijk is het voorbij gegaan toen hij nachts geen fles meer kreeg


  Zeeuwsmeisje
  Bijdrager
  #10349510 Quote

  Hier de Kruidvat 4+! Dochter is 12.5 maand en 11 kilo. Die zijn duidelijk groter maar nog lang niet zo groot als de 5. Deze draagt ze al een maandje en gaat ze ook nog lang dragen. Heel tevreden over. (Idd ook de droog en verrtouwd variant) Zeker de 4+ kopen!! 

  Voor mijn beide dochters altijd Kruidvat luiers gekocht,altijd tevreden over. Niet tevreden over de flexibele variant, dan lekken ze wel door…

  #10349543 Quote

  Ik heb de 4+ droog en vertrouwd en nooit doorgepakt.


  Christel
  Bijdrager
  #10350015 Quote

  Ontzettend bedankt voor jullie reactie en tips. Sinds 2 dagen hebben we de kruidvat luiers 4+ en inderdaad tot nu toe blijft alles binnen de luier ipv dat het doorlekt. Hopelijk gaat het nu wel goed ipv 3x daags alle kleren te vervangen 😉 Nogmaals bedankt!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct