Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luiertas 3

 • Auteur
  Berichten

 • Momofababygirl
  Bijdrager
  #10536583

  Hi! Wij hebben een zwart leren kuiertas gekregen, gewoon met rits. Niet heel groot, ook niet klein.

  Nou lijkt zo’n tas van studio noos, dus gewoon een grote tas met ook een opening mij ook wel fijn.

  Wat zijn jullie ervaringen?

  #10536585 Quote

  Ik heb een Studio Noos tas voor erbij! Heel fijn, maar wel met wat losse etuis om je spullen te ordenen. Anders is het een grote grabbelbak :). Voor met slecht weer heb ik ook een luiertas van Herschell die waterdicht is.

  #10536595 Quote

  Gewone rugtus of schoudertas vindt ik fijner. Heb er ruimte inzitten voor 2 kids. En lekker goedkoop


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10536682 Quote

  Fijnste is een rugzak. Maakt verder niet uit of dit een een luier rukzak is of normale. Er zijn best wat momenten dat je met een maxi cosi in je hand uit de auto stapt en een schoudertas erbij is dan niet praktisch, glijd van je schouders af. Wij hebben best veel gelopen met een draagzak, die had ik dan aan, en mijn man had dan de luier rugzak aan.


  CynthiaB
  Bijdrager
  #10536684 Quote

  Ik ben persoonlijk ook voor een rugzak. Wij hebben eerst een “gewone” luiertas gehad. Maar die vond ik uiteindelijk veel te zwaar op 1 schouder. Toen een grote rugtas gekocht. Dit ging veel beter! Zeker als baby’s wat zwaarder worden of je veel moet mee tillen zoals de boodschappen. Vond ik het gewicht meer verdeeld.


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10536719 Quote

  Ik vind rugzakken verschrikkelijk dus ik denk dat het met een luiertas ook niet gaat werken voor mij🙈

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Aykiz
  Bijdrager
  #10536802 Quote

  Ik heb nanabeebi en stokke allebij heel fijn. Ik vind zelf een luiertas met meerdere vakjes juist heel fijn ipv een luiertas dat op een shopper lijkt zo kan je niet meteen iets zoeken die je wilt.


  JdeB
  Bijdrager
  #10536815 Quote

  Ik vind rugzakken eerlijk gezegd ook niks. Heb een luiertas met veel vakken. Nu met de 2e op komst heb ik er een kleinere variant bijgekocht. Bijvoorbeeld voor naar de opvang geven wij luiers, voeding (in het begin), slaapzak, schone kleren enz mee (kleinschalige opvang, is gebruikelijke daar). Dan zijn verschillende vakken wel erg fijn. Het is niet altijd handig met maxi cosi, maar je went er wel aan. Hengsel langer maken en schuin omgooien. 😉 Ik zou ook voor een waterdichte gaan trouwens of leer.


  LennyvO
  Bijdrager
  #10536975 Quote

  Ik heb van alles gehad. Een gewone luiertas van leer die je aan de kinderwagen kan hangen. Prima maar wel groot. Ik had ook nog tweedehands een hele grote tas gehad die je kon uitvouwen tot een bedje. Die heb ik nauwelijks gebruikt en je hebt na 6 maanden niets meer aan het bedje. Uiteindelijk gooide ik een verschoonmatje en etuitje in mijn eigen tassen.

  Maar nu heb ik voor mijn tweede kindje echt iets geniaals gekregen. Een klein zakje die je kunt uitvouwen tot verschoonmatje en je kunt er een paar luiers, natte doekjes en een setje kleertjes in doen. Die stop ik zo in mijn handtas, rugtas of luiertas.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct