Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luiertas/ rugzak

 • Auteur
  Berichten

 • IH
  Bijdrager
  #10311799

  hallo,

  Heeft er iemand ervaring met de luiertas/rugzak van nanabeebi?

  Ik ben aan het overwegen om die te kopen. Het lijkt me namelijk makkelijker dan een schouder tas, vooral wanneer je ook fietsend met je kindje op pad gaat. Ik heb zelf namelijk geen auto dus ik zal veel met de fiets of te voet moeten doen

  https://www.nanabeebi.nl/products/kortingsactie

  Alvast bedankt.

  Liefs IH

  #10311810 Quote

  Ik heb een normale rugzak, de grote maat Fjallraven, met daarin een los matje en een toilettasje met luiers en doekjes. Plek zat voor al het andere dat handig is. Super blij dat het een rugzak is, want een schoudertas en kind op m’n heup of in de draagzak vind ik maar onhandig. Overigens is ze nu 9 maanden en passen spullen ook prima in een kleinere tas, staar je dus niet blind op een luiertas.


  Nijntje twee
  Bijdrager
  #10311815 Quote

  Geen ervaring met de Nanabeebi, wel met er rugzak. Heel fijn! Ik loop ook altijd met m’n kindje in een draagzak, dus dan is een rugzak ideaal. Maar ook voor kleine stukjes (van/naar de auto bijvoorbeeld) werkt een rugzak nou eenmaal veel fijner als je ook een kind draagt. En voor mijn partner is het ook prettig:) Ik snap echt niet zo goed waarom de meeste luiertassen schoudertassen zijn… 🤔

  Ik zou dus zeggen, gewoon doen!


  DMP
  Bijdrager
  #10311816 Quote

  Heey! Wij hebben de rugzak uit je link alleen dan via Ali Express besteld (veel goedkoper namelijk) . Zijn er heel erg blij mee dus zou deze zeker aanraden!


  Nodes
  Bijdrager
  #10311822 Quote

  Wij gebruiken deze ook! Super fijn ding. Ook de onze komt van Ali express. Nederlandse aanbieders kopen ze ook gewoon daar en maken daar dikke winst op. Zie namelijk vaak dezelfde merken voorbij komen…. 

  #10311846 Quote

  Heb je eem link van de tas van Ali? Ik zoek er namelijk ook nog 1 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct