Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Luieruitslag zonder luiers

 • Auteur
  Berichten
 • #10417461

  Onze dochter is sinds kort aardig zindelijk overdag. Maar sinds ze voornamelijk onderbroekjes draagt ipv luiers, heeft ze last van uitslag op haar schaamlippen. Komt iemand dit bekend voor? 

  Sudocrem vindt ze voor bij de luiers, maar ik denk dat we voorlopig ook even smeren icm met de onderbroekjes.


  Anna Sophie
  Bijdrager
  #10417463 Quote

  Misschien een reactie op bepaald wasmiddel of wasverzachter? Misschien een keer uitproberen of het weggaat als je een tijdje met neutraal wasmiddel/wasverzachter wast.. of een reactie op wc papier?


  StephW
  Bijdrager
  #10417466 Quote

  Mijn dochter heeft eens in de zoveel tijd wel eens uitslag. Een mengseltje van sudocreme en schimmelcreme werkt dan goed, is binnen een paar dagen over..


  Zeeuwsmeisje
  Bijdrager
  #10417500 Quote

  Is het geen schimmeltje? Dan kun je smeren wat je wilt met sudocreme ofzo maar het helpt niks. Even naar de dokter voor een speciaal zalfje en het is zo over.

  Een schimmeltje is heel normaal, heel veel baby’s/peuters (vooral meisjes) hebben er wel eens last van. De schaamstreek is rood en pukkelig. Heel simpel te verhelpen met een zalfje van de dokter!


  MommyofT
  Bijdrager
  #10417520 Quote

  Het kan ook bakkebaard zijn. Mijn zoon had het dichtbij zijn billetjes. Het was ook echt geen ontsteking maar het leek een uitslag die groter werd. Ik zou het even bij cb laten nachecken en huisarts. Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct