Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Maakt geen geluid..

 • Auteur
  Berichten
 • #10336692

  Shanty   mijn meisje precies 11 weken slaapt al 2,3 weken door. ( denk ik ). Nu ga ik een x later naar bed en zie ik dus dat zij gewoon wakker ligt in haar bed, en ze beweegt niet veel en maakt ook helemaal geen geluid..  Nu weet ik dus eigelijk niet echt wat ik moet doen? Dr pakken of dr laten liggen.. want wie weet ligt de dus gewoon vaker wakker zonder dat ik het weet en dat vind ik zielig..  Ik dacht eerst aan te veel slaap overdags.. maar als ik haar langer probeer wakker te houden ( meestal tot kax 2 uur na dr fles ) begint ze echt te huilen dat ze wilt slapen.. na een uur wordt ze altijd weer vrolijk wakker. 


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10336694 Quote

  Lekker laten liggen! Als ze niet huilt heeft ze niks nodig. Ook als ze niet slaapt kan ze wel uitrusten en prikkels van de dag verwerken. Een baby hoeft in de ‘wakkertijd’ niet continue vermaakt te worden.

  Ben wel benieuwd waarom je het zielig vindt? 


  Eefvie
  Bijdrager
  #10336698 Quote

  Ooh ik herken dit zo! Mijn meisje had dat ook vaak op die leeftijd. Dat ik ging kijken en dat ze idd gewoon wakker lag. Vond t idd ook sneu. Alsof ze tekort kwam, kan het niet helemaal uitleggen waarom. Als ik overdag zag dat ze wakker lag haalde ik haar er uit (als ze al een poos had geslapen). ’s nachts of ’s avonds liet ik haar lekker liggen, ze viel altijd weer in slaap. 


  BenB
  Bijdrager
  #10336704 Quote

  Gewoon lekker laten liggen. Als er iets is, dan hoor je het echt wel. Ook niet langer wakker proberen te houden op de dag. Moe = slapen


  Rosem
  Bijdrager
  #10336705 Quote

  Als ze haar ogen half dicht heeft en stil ligt kan het ook lijken alsof ze wakker is. Zoek maar eens op, baby slapen soms met hun ogen open. 


  Klijn
  Bijdrager
  #10336785 Quote

  Eigenlijk heel fijn toch, dat je baby al zo jong tevreden alleen kan zijn? Ik heb dit ook wel eens gehad, dat ik heel stilletjes iets kwam pakken, en dat meneer met zn ogen open naar me lag te staren toen ik binnen kwam 😅

  Zeker in de avond en nacht zou ik haar vooral lekker laten liggen, alleen maar goed voor het ritme als ze dan niet uit bed komt!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10336911 Quote

  Lekker laten liggen..

  Mijn zoon is 16 maanden en kan dit ook nog steeds! Ligt gewoon lekker in bed met zn knuffel en laat zich totaaal niet horen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct