Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Maar één dag een smiley

 • Auteur
  Berichten
 • #10415440

  Hallo allemaal,

  Ik gebruik deze ronde voor het eerst de ovulatietesten van Clearblue. Bij deze testen mag je ochtendurine gebruiken en dat heb ik dus ook gedaan.

  Op maandag 22 februari had ik er  leeg rondje, dinsdag de 23e een smiley, en woensdag alweer een leeg rondje (ik weet het, ik had eigenlijk woensdag niet meer hoeven te testen, maar ik was nieuwsgierig). Op zaterdagavond, dinsdagavond (dag van smiley) en woensdagavond hebben wij seks gehad. Door het lege rondje op woensdag ben ik zo bang dat wij te laat zijn begonnen. Ik weet dat er niks anders opzit dan afwachten, maar wat denken jullie? Zullen we nog optijd zijn geweest? Geeft een leeg rondje eigenlijk aan dat de eisprong geweest is? Is het verstandig om naast in de ochtend ook in de middag te testen? Misschien was er anders maandagmiddag al wel een smiley te zien geweest en hadden we eerder actie kunnen ondernemen. ;-)


  CoVo
  Bijdrager
  #10415442 Quote

  Een positieve ovulatietest geeft je LHpiek aan. Je LHpiek, geeft aan dat je eisprong over 24 tot 36 uur volgt.

  Dus je bent niet te laat hoor. Succes, ik duim met je mee!


  Spookie
  Bijdrager
  #10415454 Quote

  Ik had met de digitale CB ovulatietest alleen zondagavond een smiley (zondagochtend niet en maandagochtend ook niet). Zondagavond seks gehad en zwanger geworden! Dus geen zorgen als je maar 1 dag een smiley had.

  #10415630 Quote

  Bedankt voor jullie reacties. Nu maar afwachten!


  Sanne Beau
  Bijdrager
  #10416594 Quote

  Ik had ook maar 1 dag een smiley, volgende ochtend was het smiley al weer weg. Met de etostest had ik nog wel een dikke streep.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct