Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Maasstad Ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten
 • #10239107

  Hoi allemaal,

  Ik vroeg mij af of iemand hier ervaring heeft met het bevallen in het Maasstad Ziekenhuis?

  Dit Ziekenhuis is voor mij een 1e en meest logische keus ivm de afstand, alleen zijn de reviews zo wisselvallig. Ik weet dat mensen eerder een klacht melden dan een goede ervaring. Klachten zijn daarom sneller te vinden (geldt overigens voor meerdere ziekenhuizen). Graag dus jullie verhalen? Ondanks Maasstad nr 1 keus is, heb ik ook nog de keus voor Ikazia. Vind het dus nog erg lastig. 

  Alvast heel erg bedankt. 

   


  Lovemykidz
  Bijdrager
  #10239123 Quote

  Goedemorgen!

  Ik heb 2 kids in het ikazia op de wereld gezet. (en nummer 3 straks ook weer) 

  Ben buiten gewoon meer dan tevreden over het ikazia, de vriendelijkheid, tijd en aandacht van het personeel is buiten gewoon!!!!

  Maar mijn vriendin is in het Maasstad bevallen, en was ook zeer te spreken hoor.

  Denk dat het niet zoveel uit maakt, zou gewoon doen wat het praktisch is, of wat je gevoel zegt!

   


  Ashh
  Bijdrager
  #10239131 Quote

  Hi!! 

  Ik ben niet bij het Maasstad geweest, ben bij het Ikazia en bij Sint Franciscus gaan kijken.

  Wat mij op viel bij het Ikazia was hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen daar was. Er heerst een relaxte sfeer en de kamers vond ik er ook goed uit zien.

  Ook hebben ze daar een bad waarin je kan bevallen, ik had er nooit over nagedacht maar er schijnen veel voordelen aan te zitten. Dus ik ga in bad bevallen mits hij niet bezet is.

  Wat je kunt doen is even naar allebei de ziekenhuizen gaan voor een info avond. Dat is iedere maand, dan kun je zelf even kijken waar je een prettig gevoel bij hebt.

  Succes!!


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10240105 Quote

  Ik heb tijdens de zwangerschap een aantal dagen opgenomen gelegen in het Maasstad en dat als prima ervaren. Snel en adequaat geholpen en ik vond het personeel heel lief voor me. Ik was dus van plan om daar ook poliklinisch te bevallen. Nu ben ik echter medisch geworden deze week en moet ik na de bevalling minimaal 24 uur blijven. Ik heb daarom besloten toch voor het Ikazia te gaan omdat je daar een eigen kamer hebt. Het kindje ligt dan bij jou op de kamer (kan zelfs met een couveuse) en de papa kan eventueel ook blijven slapen. Als je na een poliklinische bevalling al na 3 uur naar huis mag zou ik niet geswitcht zijn. Misschien heb je hier iets aan 🙂

  #10241014 Quote

  Hi!! Ik ben niet bij het Maasstad geweest, ben bij het Ikazia en bij Sint Franciscus gaan kijken. Wat mij op viel bij het Ikazia was hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen daar was. Er heerst een relaxte sfeer en de kamers vond ik er ook goed uit zien. Ook hebben ze daar een bad waarin je kan bevallen, ik had er nooit over nagedacht maar er schijnen veel voordelen aan te zitten. Dus ik ga in bad bevallen mits hij niet bezet is. Wat je kunt doen is even naar allebei de ziekenhuizen gaan voor een info avond. Dat is iedere maand, dan kun je zelf even kijken waar je een prettig gevoel bij hebt. Succes!!

  Goed idee inderdaad. Het wordt dan maar een gevoelskwestie als de meningen verdeeld zijn. En natuurlijk wat praktisch is. Bedankt voor je reactie  !

  #10241016 Quote

  Ik heb tijdens de zwangerschap een aantal dagen opgenomen gelegen in het Maasstad en dat als prima ervaren. Snel en adequaat geholpen en ik vond het personeel heel lief voor me. Ik was dus van plan om daar ook poliklinisch te bevallen. Nu ben ik echter medisch geworden deze week en moet ik na de bevalling minimaal 24 uur blijven. Ik heb daarom besloten toch voor het Ikazia te gaan omdat je daar een eigen kamer hebt. Het kindje ligt dan bij jou op de kamer (kan zelfs met een couveuse) en de papa kan eventueel ook blijven slapen. Als je na een poliklinische bevalling al na 3 uur naar huis mag zou ik niet geswitcht zijn. Misschien heb je hier iets aan

  Oh wauw. Wist niet dat je geen eigen kamer kreeg bij Maasstad. Niet bij stilgestaan omdat het mij zo vanzelfsprekend leek. Vind dat wel een belangrijk puntje. Ga maar even de infoavonden af.. jij nog succes met de laatste loodjes 

  Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

  ZazouSept
  Bijdrager
  #10241295 Quote

  Hoi gebruiker. Nee, bij het Maasstad niet maar bij het Ikazia wel. Dat was voor mij dus de reden om daar voor te kiezen. Ben inmiddels bij de gyn en intake verpleegkundige geweest en heb een prettige indruk gekregen van het Ikazia. 


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10241296 Quote

  O ik lees nu dat je ‘geen’ schreef i.p.v. ‘een’. Beetje dubbele reactie nu. Veel succes met kiezen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct