Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mamas Gezocht Met Adhd

 • Auteur
  Berichten
 • #10285695

  Hallo, ik ben op zoek naar andere ouders die, net als ik, AD(H)D hebben.

  Ikzelf heb ADD en ik merk dat ik sinds de geboorte van mijn dochter (nu 3jr) meer “last” heb. Niet dat de symptomen zijn verergert, maar even in mijn “bubbel” zitten is er niet meer bij, waardoor ik meer overprikkelt raak.  Wie herkent dat ?

   

   

   

   

  #10285766 Quote

  Heel herkenbaar nooit rust omdat je een kind of kinderen hebt rondlopen.

  #10285831 Quote

  Hi! Hier een moeder met ADHD van een zoontje (aug 2019). Ik merk wel dat het lastiger is, komt volgens mij bij mij vooral omdat ik best veel ‘maniertjes’ had van dingen doen (weet niet hoe ik het anders moet zeggen) en door de komst van de kleine is die dynamiek een beetje anders. Er moet constant wel iets, flesje maken flesjes wassen wasje draaien of opvouwen etc etc. 
  Merk dat het voor mij werkt om soms echt even dat moment voor mezelf te nemen. Dat weet m’n vriend gelukkig ook dus hij moedigt dat ook aan (ik wil het zelf nog wel eens ‘niet nodig’ vinden). Dus dat ik bijv s avonds eerder naar boven ga en in bed met mezelf even een serie kijk of een boek lees (dat vind ik heel fijn, deed ik vroeger ook al, maar zo heb jij vast ook iets dat je zelf graag deed om tijd voor jezelf te nemen). Als m’n zoontje dan wakker wordt (gebeurt zelden op die tijd) is het ook even de verantwoordelijkheid van m’n vriend. Dit geeft mij tijd om rustig even tot mezelf te komen en zo kan ik makkelijker de chaos in m’n hoofd beperken.

  Denk je dat dat zou helpen?

  #10286048 Quote

  MikkieX, ja dat doe ik nu vaak ook wel en mijn man neemt nu ook wel dingen over. Zo heeft hij de ochtenddienst, zodat ik langzaam wakker kan worden, en ik heb de avonddienst zodat ik na het verhaaltje lezen meteen zelf even mijn rust kan nemen. 

  Het is meer de middagen, opeens ben ik dan doodmoe en overprikkeld….terwijl een klein 3 jarig meisje aandacht vraagt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct