Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mama's in Gouda

 • Auteur
  Berichten

 • LeonieVs
  Bijdrager
  #10290097

  Hoi allemaal,

  Ik ben een thuisblijfmoeder van een 8 maanden oud meisje, woonachtig in Gouda. Ik heb destijds bewust gekozen voor het moederschap, maar ik merk dat mijn wereldje aan sociale contacten kleiner is geworden dan toen ik nog werkte. De meeste van mijn familieleden en vriendinnen wonen helaas niet dichtbij (ik ga dan echt op ‘visite’ i.p.v. aan te waaien). Andere mama-vriendinnen hebben het vaak al erg druk overdag doordat hun gezin groter is en dat zij vaak werkend zijn.

  Heb jij net als ik een kleintje, ben je woonachtig in/rondom Gouda, rond de 30 jaar oud en vind je het leuk om eens af te spreken/contact te onderhouden? Stuur me eens een pb.


  Meganvv
  Bijdrager
  #10290575 Quote

  Hoi Leonie,

  Ik lees je bericht en ik herken mezelf hier ook in haha 

  Ik heb een dochtertje van 5 maanden en werk op dit moment nog niet. Ik wil wel weer aan het werk gaan, maar dan 2 a 2,5e dag. 

  Ik woon in Bodegraven en het lijkt me leuk met je te kletsen! 😊 (geen idee hoe ik hier een pb kan sturen haha) 

   

  Groetjes Megan 


  LeonieVs
  Bijdrager
  #10290688 Quote

  Hoi Megan,

  Same here. Ik heb ook de intentie om op termijn weer te gaan werken, max. 3 dagen. Maar het hoewatwanneer staat nog helemaal open. Erg fijn die vrijheid, maar de dagen zijn soms wel erg lang en eentonig met zo’n kleintje. Gelukkig komt de lente eraan en begint die van mij de leeftijd te krijgen dat ze op de fiets mee kan!

  Ik heb geen idee hoe je een pb stuurt. Deel liever niet mijn prive gegevens online.. Ik check even bij de redactie van OvN hoe we dit moeten doen, wellicht moet jij wel geregistreerd staan om mij te pb’en. Dit lukt mij niet bij jou. Eens kijken wat ze zeggen, laat het je weten.

  Groetjes, Leonie


  Meganvv
  Bijdrager
  #10290717 Quote

  Oh ik zie dat ik niet was ingelogd toen ik reageerde, dacht dat ie dat automatisch deed haha heb nog nooit ergens in het forum gereageerd. 

  Nee ik geef ook niet graag zomaar m’n nummer online. Heb je Instagram? Daar kan je wel pb’s sturen. Mijn insta is Meganv89 

  Ja echt fijn als de lente weer komt, het die regenachtige dagen zit je dan soms de hele dag binnen.. Dat word je ook gauw zat haha 

  Ja leuk dat je straks met d’r kan gaan fietsen! Heb ik ook zin in, wij moeten tegen die tijd nog even mooie nieuwe fietsen kopen! 


  LeonieVs
  Bijdrager
  #10291055 Quote

  Hoi Megan,

  Ik heb geen Instagram, maar wel LinkedIn. Jij ook? Ik heb in ieder geval een Megan als vriend toegevoegd, ik kon ook hier geen bericht op voorhand sturen.. wat een gedoe! Als jij dit bent.. dan hebben we hierbij contact 🙂

  Groetjes, Leonie


  Desiree st
  Bijdrager
  #10350715 Quote

  Hallo, ik ben Desiree en 31 jaar en heb een jonge  van bijna 5 jaar oud en heb een vriend.

  Woon in Gouda en werk heel de week als huishoudelijk hulp.

  Zou leuk zijn als ik jullie mag leren kennen.

   

  Gr 

  Desiree


  Desiree st
  Bijdrager
  #10351560 Quote

  Niemand meer omgeving Gouda?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct