Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mama's omgeving Helmond

 • Auteur
  Berichten

 • Mandarijntje
  Bijdrager
  #10416795

  Hee Hallo,

  Ik ben een mama van 31, ik werk parttime als social studies docent op een HBO, en heb al een  lief zoontje van 19 maanden. En nu ben ik in verwachting van een tweede ❤️

  In de omgeving heb ik genoeg vriendinnen maar allemaal met wat oudere kindjes of geen kinderen. Nu alles in deze corona tijden online verloopt krijg ik weinig contact met andere aanstaande moeders. Dat vind ik jammer. 

  Ik ben niet perse opzoek naar intensief contact maar vind het wel leuk om misschien een keer (wanneer dat weer mag) met de kleintjes samen in een speeltuin / bos / park af te spreken. Of elkaar op de app te hebben en ervaringen uit te kunnen wisselen en dat soort dingen. 

  Mochten anderen in omg Helmond, Mierlo, Geldrop, Eindhoven dat ook leuk vinden hoor ik dat graag 😊

  Fijne dag allemaal!


  MoederTW
  Bijdrager
  #10416910 Quote

  Hey mandarijntje,

  ik ben een mama 27 van een zoontje van 15 maanden en morgen uitgerekend van baby nummer 2. Ik woon in Asten en zou het net zoals jij wel eens leuk vinden om andere moeders uit de omgeving in contact te komen.

  groetjes 


  Mandarijntje
  Bijdrager
  #10417285 Quote

  Leuk!

  Ik bedenk me dat ik niet na heb gedacht over de vervolg stap, ik kom erachter dat je geen prive bericht kan sturen. Dan misschien maar een email adres uitwisselen? Een telefoon nummer hier neerzetten gaat me te ver 😅


  MoederTW
  Bijdrager
  #10417432 Quote

  .

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct