Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Maxi cosi + base

 • Auteur
  Berichten
 • #10099923

  Hi dames,

  Ik ben nog op zoek naar een maxi cosi en isofix base. Nu hoor ik veel goeds over de pebble. Met welke isofix gebruiken jullie deze en waarom? Ik begreep dat er tegenwoordig wordt geadviseerd je kind langer achteruit te laten meerijden. Welke base is hier op voorbereid en welke stoeltjes kunnen er op? Welke maxi cosi (of ander merk) heb je en ben je tevreden? 

  #10099931 Quote

  Hi, ik zit nu zelf te zoeken naar een passende autostoel. Je hebt verschillende bevestingsystemen en isofix is één daarvan. Daarnaast kan je de base ook met een autogordel bevestigen. Isofix wordt als veiliger gezien. Qua stoeltjes: je hebt de nieuwe norm ‘i-size’ waarin je kindje tot 15 maanden achteruit rijdt. Zo’n i-size-stoel past niet in elke auto. Je moet dus nagaan of je auto een isofix heeft en of die geschikt is voor die i-size-stoeltjes. Volgens mij past niet elke stoel op elke base en zeker niet elke stoel op elke kinderwagen. Ik heb een autostoel van Nuna pipa icon I-size (400 euro met een passende iso-fix base) en deze stoel past dan op maar een paar kinderwagensmerken 🙈 ik vond die stoel fijn omdat ie een ingebouwd zonne-/windscherm op magneten heeft en goede crash-test-resultaten liet zien🤷‍♀️

  Hoop dat dit een beetje duidelijk is!

  #10099932 Quote

  Hi, 

  Dank je voor je reactie! Ik weet idd het isofix verhaal.🙈 Wij hebben beide een auto waar dit in aanwezig is. Echter twijfel ik nog over het stoeltje zelf (welke maxi cosi of ander merk) en welke base geschikt is zodat ik hem ook nog voor het stoeltje na het eerste jaar kan gebruiken.

  #10099933 Quote

  Puntje: Ik heb voor die Nuna pipa icon gekozen, maar nog niet gekocht. Ik wil eerst een kinderwagen kopen en dan kijken welke autostoelen erop passen. 

  #10099934 Quote

  Ik luister even mee! Weet ook nog niet of je dezelfde base later kan gebruiken 👍


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10099935 Quote

  Wij hebben de 2way fix als base. Te bevestigen met isofix. Daarop komt eerst de maxi cosi pebble plus en als ze daar uitgegroeid is komt de 2way Pearl erop. Het voordeel van deze stoeltjes is dat ze inderdaad langer achteruit kan zitten. Wij hebben ze trouwens via marktplaats gekocht, nieuw is nogal prijzig,  maar dat is maar net wat je zelf wilt natuurlijk. Wij hebben ons wel eerst goed laten informeren in de winkel,  want ik wist ook de verschillen eerst niet. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Kimmoe
  Bijdrager
  #10099936 Quote

  Gebruiker10076059 je kan bij de meeste merken een adapter voor je kinderwagen kopen zodat de maxi cosi erop past.

   

  Zelf het weekend voor de maxi cosi rock gekozen. Laat je in de winkel informeren er is zoveel keuze

  #10099942 Quote

  Thanks! Ik kijk idd ook al op marktplaats want vind ze ook nogal prijzig (plus dat ik erg graag 2 wil zodat we beide 1 in de auto hebben) 


  Kimmoe
  Bijdrager
  #10099947 Quote

  Prenetal heeft momenteel een aanbieding met 15% korting. Weet niet wat je via mp betaald wellicht liggen de prijzen door die actie niet zover uit elkaar?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct