Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Maxi cosi verkleiner

 • Auteur
  Berichten

 • Samm
  Bijdrager
  #10261762

  Weet iemand wanneer de maxi cosi verkleiner eruit kan? Gaat dit op lengte/gewicht? Of leeftijd? Kon het niet vinden op de verkleiner zelf.. als ik haar zonder verkleiner erin doe twijfel ik ook of ze goed ligt.


  Gebruiker VL
  Bijdrager
  #10261775 Quote

  Als het hoofd de bovenrand van de verkleiner raakt kan de verkleiner eruit. Ik denk dat dat zo rond de 4 maanden is? Als ik me niet vergis hoor.


  Roosan
  Bijdrager
  #10261817 Quote

  Neem hiervoor even contact op met de klantenservice van Maxicosi. Mijn zoontje begon altijd te brullen in de verkleiner van de pebble plus. Ik heb toen een andere verkleiner van ze gekregen, van een ander type maxicosi en daar zat mijn zoontje veel beter in, zonder te huilen. 


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10261891 Quote

  Ons flinke ventje zat helemaal dubbelgevouwen door de verkleiner toen we van het ziekenhuis naar huis reden. De verloskundige adviseerde om hem eruit te halen en zo’n lekker dikke voetenzak (wij hebben er 1 van koeka) in te leggen om de ruimte om te vullen. Dus in ons geval was hij er na 1 week al uit 😉


  Mirreltje
  Bijdrager
  #10261898 Quote

  De fysio van mijn dochtertje gaf aan dat de verkleinen tot 3500 gram is. Daarna gewoon in de maxi cosi met een handdoek aan twee kanten opgerold om het hoofdje. Het schijnt ergens in het boekje te moeten staan… 


  Neusje
  Bijdrager
  #10261922 Quote

  Toevallig vroeg ik mij dit ook af… de voetjes steken al uit maar ze is ook al 4.5 maand nu… eruit halen dus 😂

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Debsterr
  Bijdrager
  #10261942 Quote

  Bij mij staat er 62 cm op!


  EmPee
  Bijdrager
  #10261944 Quote

  Ons dochtertje is 14wkn en heb afgelopen week de verkleiner er uit gehaald. Ze begon ook steeds te huilen zeker als we de koeka voetenzak erin hadden zitten. Nu vindt ze het allemaal weer prima. 

  kon trouwens ook niet vinden tot wanneer je de verkleiner kan/mag/moet gebruiken. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct