Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Me Vriend Wilt Baby Niet

 • Auteur
  Berichten

 • Michhhie
  Bijdrager
  #10207224

  Laatst ook al een bericht geplaatst.

  Pffff ben nu 5 weken ongepland zwanger van de tweede. Ik wil de baby houden maar mijn vriend niet. Hij zegt dat we het samen niet gaan redden met zijn 4e. Me hart is echt gebroken. Dacht dat alles goed zat tussen ons. Financieel zullen we zeker wat achteruit gaan. Maar we hebben het zeker niet slecht nu. Zeker hebben we wep eens een discussie maar ik hecht daar geen waarde aan. Hoort er bij toch.

  En wat nu als ik abortus pleeg hoef ik echt niet meer samen te blijven.

  En met een gebroken hart twee kinderen opvoeden zie ik ook niet zitten. Weet niet of me dat lukt.

  En het aller belangrijkste voor mij op dit moment is niet dat me eerste kind er onder lijdt. Ik hou zoveel van haar en wil haar alles geven, ze is ook zo lief. Zou het al klote vinden als we uit elkaar gaan voor haar.

  Had gewoon zo gehoopt dat we er samen met zijn 4e uit zouden komen en alles goed zou komen.😭


  TS
  Bijdrager
  #10207226 Quote

  Je vorige bericht ging hier ook over inderdaad. Mag ik vragen waarom je m nog een keer plaatst?


  Kr
  Bijdrager
  #10207231 Quote

  Niet fijn deze situatie voor jullie beide. Wellicht is hij enorm geschrokken en heeft hij de tijd nodig om er aan te wennen.. 

  Ik zou voor nu ook nog even geen beslissing nemen het is nog erg pril geef het even de tijd zodat jullie beide kunnen wennen aan het feit dat jullie leven hoe dan ook anders zal gaan worden.

  Het is jullie 1 keer gelukt om alles op de rit te krijgen dan zal het een 2e keer ook wel lukken maar het is dan ook wel belangrijk dat jullie er samen voor kunnen gaan. Persoonlijk zou voor mij een abortus nooit een optie zijn nadat ik al een kindje gehad zou hebben.  Maar dat is mijn mening en je moet echt doen wat jij denkt dat goed gaat zijn voor jullie toekomst. Sterkte!


  Michellevd
  Bijdrager
  #10207262 Quote

  Ik zou het even tijd geven, wellicht samen keer naar de huisarts of iemand die er met jullie over kan praten.. ik weet niet hoe oud jullie dochter is.. maar je kunt ha nog genoeg aandacht geven en het verdelen misschien vind ze het juist leuk.. 

  Ik persoonlijk zou nooit een abortus kunnen laten doen..

  Het is zoals ik hoor niet gepland maar daar moet ik mijn ogen de kleine niet de duppe van worden die kan er niks aan doen, en als je partner de kleine echt niet wil zou ik me persoonlijk (vat het niet verkeerd op) afvragen of hij de persoon is waar je mee verder wil, hij wil alleen jullie dochter en een andere kleine zou hij niet willen vind ik persoonlijk zeker als het niet de bedoeling was erg hard gezecht (neem aan dat hij er verantwoordelijk voor is)

  Nogmaals bedoel het echt niet verkeerd


  Michhhie
  Bijdrager
  #10207264 Quote

  @TS ik twijfelde toen ook wat de beste leuze zou zijn en wr hadden nog niet goed gepraat. Nu wel gepraat en ik wil de baby houden en hij niet. Moest gewoon even me verhaal kwijt kan het niet echt tegen iemand vertellen.

   

  @KR ga mijn vriend nog even de tijd geven om te wennen aan het idee.

  @michellevd onze dochter is pas 12 maanden dus heeft ook nog alle aandacht en liefde nodig. Ja ergens denk ik nu ook wil ik nog wel met jou verder?

   

  Geef het nog even de tijd en hoop dat het met ons 4e goed gaat komen 

  #10207346 Quote

  Dat is een lastige situatie. 

  Maar anderzijds ben ik van mening dat  jullie er goed over moeten praten. 

  Desnoods met  een  deskundige. 

  En niet heel lullig bedoeld maar hij heeft het er zelf  in geduwd en wie a doet moet ook achter b staan. 

  En wie weet draait  hij bij als hij  het  hartje  heeft zien kloppen. 

  En persoonlijk  vind ik dit geen excuus  voor  je relatie te beëindigen vanuit zijn oogpunt. 

  Want dat is ook ergens de weg vd minste weerstand. 

  Moet ook eerlijk zijn dat abortus  deinst  tegen al mijn gevoel in mits  het doormiddel van negatieve  ervaring  is gebeurd  of medische  gezien noodzakelijk  is. 

  Ik wens je wel heel  veel succes  met  je  keuze. 

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  BabyKoot
  Bijdrager
  #10207383 Quote

  Dus als jij besluit dat je het kindje wil houden gaat jouw vriend er vandoor. En laat daarmee dus ook zijn dochter achter.  Of je gaat voor een abortus, omdat jouw vriend dat wil/zegt. Het klinkt namelijk niet alsof je hier zelf achter staat.  Hoe dan ook is jouw vriend een eikel en klinkt het alsof je beter af bent zonder hem.  Was de vorige zwangerschap wel gepland? Of hadden jullie daar dezelfde isseus?   


  Michhhie
  Bijdrager
  #10207399 Quote

  Onze eerste dochter was wel gepland.

  Hij denkt  gewoon dat wij het niet gaan redden in onze relatie met nog een kind. Ik kan me daar helemaal niet in plaatsen hebben soms wrl wat stress mja wie niet?

  #10208368 Quote

  Ik vind het best een egoistische reactie van jou vriend..

  Het klinkt alsof hij geen enkel vertrouwen heeft in jullie relatie, Als hij echt van jou houd en je dochter zal hij niet zomaar weggaan. Ik zou hem inderdaad wat tijd geven om na te denken en te laten wennen aan het idee.

  Mocht hij bij zijn zijn standpunt blijven zou ik misschien nadenken of hij het wel waard is… een abortus plegen omdat je van te voren bang bent dat je relatie niet stand houd is niet de oplossing!

  Ik hoop dat jullie eruit komen!! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct