Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Medicatie en zwanger worden

 • Auteur
  Berichten

 • Nathaliee
  Bijdrager
  #10141736

  Hai allemaal 

  Ik slik medicatie voor mijn epilepsie ( carbamazepine en lamictal) iemand meer ervaringen met medicatie en zwanger worden? Valse testen enzo?


  Nroxy
  Bijdrager
  #10141741 Quote

  Mijn zus heeft ook epilepsie en pakt daar zware medicatie voor en was gewoon zwanger ze is het wel te weten gekomen door een bloedtest voor haar onderzoeken. Ondertussen gezonde dochter van bijna 3 jaar. Dus zou geen invloed mogen hebben. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10141753 Quote

  Ik zal niet gaan zelf-dokteren en je arts raadplegen. T ene medicijn is t andere niet. En de ene persoon is de andere niet. Zou geen risico nemen!

  #10141998 Quote

  Ze wilde mij laatste aan de carbamazapine zetten vanwege vermoedelijke aangezichtspijnen (bleek gelukkig iets anders) maar hebben mij toen op iets anders gezet omdat ik aangaf dat ik probeerde zwanger te worden. 

  Zou even contact met je neuroloog opnemen. Liever te voorzichtig toch dan dat er iets mis gaat. 


  Nathaliee
  Bijdrager
  #10142146 Quote

  Ja ik heb alles al besproken met de arts. Ik heb combinatie carbamazepine en lamictal. Was goed voor een aankomende zwangerschap zei ze.


  Jlh
  Bijdrager
  #10144123 Quote

  Hoi, ik heb ook epilepsie, ik slik keppra en lamotrigine, de meest gangbare combi. Ben nu 23 weken zwanger. Wel helaas aan de max van wat je mag. (Mijn nieren werken dubbel zo hard en breken de stofjes af waardoor ik steeds een te lage spiegel heb) Maar deze medicijnen hebben geen invloed op ovulatie/zwangerschapstesten of überhaupt zwanger worden! De nipt was goed. De 20 weken echo ook en alles gaat met kindje goed alleen heb ik nog steeds last van aanvallen helaas. Maar laat het je niet weerhouden!!! Succes!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct