Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Meegroeistoel

 • Auteur
  Berichten
 • #10164599

  Hallo,

  Mijn dochter is nu 4 maanden en ik ben aan het kijken naar een goeie kinderstoel. We willen graag een meegroeistoel waar ze nog een paar jaar op kan zitten. Ik heb gekeken voor en triptrap stoel maat vind deze erg duur ( stoel, baby set en kussens) ik zag ook andere merken. Vooral safty one zag er goed uit.  Heeft iemand ervaring met een ander merk meegroeistoel?? Ik ben bang dat ik een miskoop doe. 

   

  Groeten Patricia 


  Regenboogje-b
  Bijdrager
  #10164607 Quote

  Geen ervaring met andere merken, wel met de trip trap stoel. Deze is erg fijn, onze dochter van 3 zit heeft ‘m al een tijdje. En mijn neefje heeft er tot hij 8 was met veel plezier op gezeten. Voor ons is die het geld zeker waard.

  Mijschien via marktplaats kijken?


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10164609 Quote

  Ik heb de tripp trap stoel via marktplaats goedkoop kunnen vinden incl bekleding. Moest alleen even opnieuw geverfd worden. Babyset heb ik niet, maar mijn dochter kan nu met 4.5 maand al aardig goed blijven zitten dus vond ik het overbodig. Maar ook die sets worden aangeboden op marktplaats. Vind het vooral handig dat je van die stoel zoveel losse onderdelen kunt kopen mocht er een keer iets stuk gaan ofzo. Weet niet of dat bij andere merken ook zo is. 

  #10164614 Quote

  Wij hebben de kidsmill meegroeistoel. Zelfde concept als triptrap, maar iets goedkoper. Heel tevreden mee!


  MomApril
  Bijdrager
  #10164891 Quote

  Ik heb de stoel van safety one aangeschaft omdat ik de tripp trap ook te duur vond. Stoel is nu zo’n 4 maanden in gebruik en ben er wel blij mee! Hij ziet er goed uit en is stevig.

  nadeel vind ik wel de manier van het bevestigen van het tafelblad. Dit is dus met een plastic gedeelte, wat er wat minder mooi uitziet bij het hout. Maar dat is dan ook het enige. Tafelblad is wel makkelijk eraf te halen.

  Ik heb ook op marktplaats gekeken voor de tripp trap, maar er staan er zoveel op en ook veel verschil in beschadiging. Dat ik geen zin had om veel tijd in die zoektocht te steken. De nieuwe stiel van safety one was uiteindelijk goedkoper dan een tweedehandse tripp trap.


  Chocolaaatje
  Bijdrager
  #10165530 Quote

  Hier de safery first gekocht. Ook omdat ik de triptrap veel te duur vond. De kleine zit er nu een maand of 3 in en ze vind het geweldig. Zelf vind ik hem heel fijn in gebruikt en ziet hij er stevig uit. Ik zou hem je zeker aanraden dus. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  KL-E
  Bijdrager
  #10165536 Quote

  Wij hebben de tiamo aangeschaft. Tot nu toe heel tevreden over.


  Naniene
  Bijdrager
  #10165638 Quote

  Wij hebben wel de tripptrapp via marktplaats, erg blij mee. Ook al zit je kindje goed een babyset lijkt me toch wel handig hoor. Mijn dochter is nu 1,5 en zit er nog in. 


  MWH
  Bijdrager
  #10165724 Quote

  Ik heb de meegroeistoel van hauck. Ziet er bijna het zelfde uit als de tripp trapp. En heeft ook een newborn kuipje. En volgens mij is het net zo goede kwaliteit. Maar onze dochter moet nog geboren worden, dus echt uit ervaring spreek ik nog niet haha. Maar scheelt in ieder geval een hoop in geld.

  Ik heb hem bij van asten gehaald in Tilburg. Daar hebben ze meerdere merken staan, dan kun je een beetje vergelijken en informatie vragen. Mocht je daar toevallig in de buurt wonen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct