Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Meer moeite slapen 6 maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10178399

  Volgens ‘oei, ik groei’ zijn we net weer uit een sprongetje, maar mevrouw wilt nu ineens sinds een paar dagen weer veel moeilijker slapen. Overdag en ’s avonds, hoe later hoe moeilijker. Soms ligt ze een uur in bed zonder te slapen en huilt/jammert/brabbelt wat af.

  Uit bed is ze ook niet echt te genieten. Ikk denk dat ze veel wilt maar niet kan. Maar dit resulteert dus in een giga chagrijnige baby.

  Ze is nooit makkelijk geweest. Maar het lijkt wel met de dag moeilijker. 

  #10178668 Quote

  Weet je zeker dat ze uit haar sprongetje is? Wij hadden soms ook dat we dachten dat hij eruit was, maar hadden toch nog een paar dagen een ‘nasleep’. We merkten als hij eruit was door de nieuwe dingen die hij kon. Met name het moeilijke slapen wat je noemt klinkt mij bekend in de oren. 


  KL-E
  Bijdrager
  #10178714 Quote

  Klinkt idd alsof ze er nog in zit! Het komt ook niet altijd even precies met de app hoor. Mijn zoontje zit bijv altijd minimaal 2 weken te vroeg in zijn sprong!

  #10179230 Quote

  Onze dochter lijkt altijd weeeeken last te hebben van sprongen. En dan is ze 1 of 2 weken een beetje te genieten, en dan is de volgende sprong.

  Bijkomend probleem: als ik haar ’s avonds op bed leg, is er niks aan de hand. Doet iemand anders (incl mijn vriend) dit, dan is ze giga aan het schreeuwen en huilen. Overdag mag haar papa haar wel wegleggen, anderen dan ook niet. Help!!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct