Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Meerdere Positieve Ovulatie Testen Na Miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #10299283

  Hallo,

  9 februari heb ik een miskraam gehad. We kregen op 31 januari te horen dat het kindje gestopt was met groeien rond de 5 weken. Ik heb ongeveer een week nog na gebloed en ben daarna bij de gynaecoloog geweest die op de echo zag dat alles schoon was. Rond 26 februari had ik een positieve ovulatietest (beide strepen donker). 29 februari een negatieve ovulatietest en nu vanaf eergisteren 4 maart telkens weer lichte strepen op de ovulatietest. Ik snap er helemaal niks meer van. Ik ben namelijk nieuwsgierig hoe snel mijn cyclus weer op gang komt na de miskraam. Zijn er meer vrouwen met deze ervaring?

   


  silllb
  Bijdrager
  #10299291 Quote

  een ovulatie test is pas positief  als de controle lijn even donker zijn als de test lijn 

   


  Liekeg
  Bijdrager
  #10299335 Quote

  Ik heb vorig jaar 9 juni een miskraam gehad. Daarna had ik pas in me cyclus de 28/ 29 e dag positieve ovulatietesten. Gelukkig meteen raak. En nu bijna 37 weken zwanger.


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10299476 Quote

  Hoi, ik heb helaas precies 30 dagen geleden een miskraam gehad met 8 weken zwangerschap en de ovulatietesten zijn bij mij op het moment echt niet betrouwbaar omdat ik nog HCG in me lichaam heb, daar reageren ovutesten ook op. Ik heb intussen zo’n 15 ovulatietesten gedaan maar krijg steeds vreemde uitslagen.


  MamaVanDeux
  Bijdrager
  #10299502 Quote

  Wat verdrietig dat je een miskraam hebt gehad! Hoe gaat het nu met je?

  #10299649 Quote

  Op en af. Ik merk dat het mentaal nog steeds veel met me doet. We zijn bezig het een plekje te geven. Maar het blijft pijnlijk en emotioneel.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct