Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Meisjesnaam kiezen

 • Auteur
  Berichten

 • LoesDHP
  Bijdrager
  #5693079

  Hoi,

  ik ben nu 38 weken zwanger en ik en mijn man twijfelen ineens over de naam. We vinden al heel lang Féline erg leuk, maar twijfelen nu of we niet een stoerdere/pittigere naam zouden willen. Vinden jullie Féline pittig? Of vinden jullie dan Charlie of Yvke leuker? Deze twee namen spelen ook al een tijdje. Maar Féline leek onze eerste keus… Charlie vinden we allebei heel leuk en eigenwijs. Maar… Vind je je het als dame van 40 jaar ook nog leuk om Charlie te heten?

  Wat vinden jullie? Of andere suggesties?

  1. Dank je wel!
  #5693150 Quote

  Hoi Loes,

  lastig he een naam kiezen? Wij zijn zelfs 2 dagen voordat onze dochter is geboren geswitcht van naam haha.

  ik vind Féline een mooie naam. Ik vind het leuk voor een klein meisje, dan is het schattig en als ze later wat ouder is vind ik het ook een mooie naam en wel stoer. Charlie is wel stoerder, alleen inderdaad weet ik niet of het ook nog leuk is als ze later wat ouder is? Het blijkt natuurlijk je eigen keus he, smaken verschillen. Yfke vind ik meer bij een volwassen vrouw horen.

  Als ik mocht kiezen tussen de 3 namen die je hebt opgegeven zou ik voor Féline kiezen, misschien heb je er wat aan en misschien ook niet 🙂

  ik vind zoë ook een leuke stoere naam of Amber, misschien is dat nog iets?

  Ik ben wel benieuwd waar je uiteindelijk voor kiest. Laat je het weten?

  Groetjes Sandra

  #5693158 Quote

  Heey Loes,

  Voor ons blijft het een verrassing wat het wordt. Wat wij van plan zijn is een lijstje maken van drie meisjes- en drie jongensnamen. Als het kindje geboren wordt kiezen we de naam uit die het meeste bij de baby past.

  Ik ben net als Sandra benieuwd wat het wordt 🙂

  Groetjes Sterre

   


  ann nijhuis
  Bijdrager
  #5693169 Quote

  ik vind feline ook de leukste, hoor je niet zo vaak.


  Reckless2016
  Bijdrager
  #5693177 Quote

  Ik vind Charlie persoonlijk HEEL erg leuk voor zowel een meisje als een jongen. Féline vind ik ook gaaf, heel pittig juist! Yvke vind ik persoonlijk niets.

   


  LoesDHP
  Bijdrager
  #5693317 Quote

  Hoi!

  wat fijn de reacties. Toch leuk om van objectieve mensen weer even een mening te krijgen. Ik denk inderdaad dat we tussen Féline en Charlie zullen kiezen bij de geboorte.

   

  Nog meer meningen en/of suggesties blijven welkom!

   

  Groetjes


  Mamarit
  Bijdrager
  #5693331 Quote

  Ik vind Yfke erg leuk (maar wij kregen een jongen… haha). Charlie zou niet mijn keuze zijn, is voor mijn toch een jongensnaam. Feline vind is wel leuk en kan zowel voor een kind als voor volwassene. (En wat wij belangrijk vonden: een naam die kan voor zowel een productiemedewerkster als CEO van een multinational)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct