Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Melk Uit Neusje

 • Auteur
  Berichten
 • #10203274

  Het valt me op dat onze zoon soms melk in zijn neusje heeft of dat er wat uit druppelt. Dit is niet vaak, af en toe.

  Hij is een maand. Is dit normaal?? 


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10203296 Quote

  Is het na de voeding of tijdens het voeden? Na de voeding kan het door reflux komen.. dat er gewoon wat melk terug komt en dat hij zn mondje dichthoudt waardoor het door zn neus komt.

  Maar als het tijdens het drinken is dan zou ik haast denken dat het misschien is door te gulzig uit een fles drinken of een heel sterk toeschietreflex met borstvoeding waardoor er teveel melk in zn mond komt dat het niet anders dan door zn neusje er weer uit komt..

  #10203303 Quote

  Is het na de voeding of tijdens het voeden? Na de voeding kan het door reflux komen.. dat er gewoon wat melk terug komt en dat hij zn mondje dichthoudt waardoor het door zn neus komt. Maar als het tijdens het drinken is dan zou ik haast denken dat het misschien is door te gulzig uit een fles drinken of een heel sterk toeschietreflex met borstvoeding waardoor er teveel melk in zn mond komt dat het niet anders dan door zn neusje er weer uit komt..

  Het is een uur erna. 

  #10203311 Quote

  Hebben we hier ook vaak gehad. Als de melk terugstroomt, en het dan ook een weg via de neus vindt. Zolang ze er geen last van hebben, hoef je je geen zorgen te maken hoor. Hier werd het pas minder toen haar voeding ook wat beter in de maag bleef zitten, rond de 5 maanden. Nu ze 8 maanden is, gebeurt het alleen nog als ze zich verslikt. 

  #10203359 Quote

  Wij hebben het ook af en toe..

  Dan verslikt hij zich, en dan komt t zo via zn neusje naar buiten. Hij lijkt er weinig last van te hebben


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10203452 Quote

  Haha hadden wij de eerste weken ook omdat dochterlief veel te gulzig was. Door de melk in  haar neusje klonk ze als een varkentje haha. We zijn op een andere fles, dr brown, overgestapt en toen ging het langzaam weg. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen