Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Melkachtige afscheiding ervaringen?

 • Auteur
  Berichten

 • SanneStar
  Bijdrager
  #10212348

  (Nu vandaag een week voor NOD)

  Voelde me gisteren al “anders” dan normaal, hoofdpijn (voorhoofd – me slaap & nekpijn), me buik voelt anders (heel laag in me buik & rechter kant), lage onderrugpijn en last van me maag.

  Vandaag wakker en binnen 5 minuten moest ik naar de wc rennen.. diarree en niet zo zuinig ook (sorry voor de details), en nu opeens melk achtige afscheiding.. merkte het met afvegen.. 

  heb sws last van veel afscheiding.. steeds t gevoel alsof ik ongesteld ben en aan het doorlekken ben.. eenmaal op de wc geen bloed te vinden, alleen maar afscheiding (vochtige string) maar niet eerder zo melk achtig geweest.. beetje alsof er hele vloeibare cremè uit mijn vagina komt.

  heeft iemand hier ervaring mee? En dan vooral met de melk achtige afscheiding? Al die symptomen maken me zo onzeker.. en loslaten gaat niet.. dus kan wel wat ervaringen gebruiken.. 

  helaas moet ik nog een week wachten voor ik een test kan doen dus dat is nu ook geen oplossing.. ben bang namelijk als ik nu al een test doe dat het sws negatief is.


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10212363 Quote

  Ja in mijn ervaring is die melkachtige (ik noem het altijd schoollijm) consistentie afscheiding vlak voor NOD betekend dat ik zwanger was. Nu tot 2x toe gehad. Maargoed, iedereen verschilt dus het kan voor jou wat anders betekenen. Het is denk ik idd te vroeg om te testen. Dus nog even geduld!


  SanneStar
  Bijdrager
  #10212364 Quote

  Ja ik herken dit echt niet.. vind het zo vaag.. dan ga je als vrouw ook twijfelen of je geen schimmel of bacterie hebt.. maar heb dat wel eens gehad en dat is meer brokkelig en wit.. nu is het zo gek vloeibaar.. beetje zo dun als after sun.. hahaha.. 

  bedankt voor t delen van je ervaring! 🙂


  jannekevs
  Bijdrager
  #10212389 Quote

  Ik had dat ook, dunne melkachtige afscheiding, en veeeel. Werd er toen een beetje gek van, aangezien ik een onregelmatige cyclus had dacht ik dus telkens dat ik ongesteld werd, leek net of ik m’n broek plaste soms. Daarvoor nooit gehad. Bleek dus echt zwanger te zijn! 


  SanneStar
  Bijdrager
  #10212397 Quote

  Jannekevs hahaha precies dat ja.. ben nu al zovaak naar de wc geweest.. word er moe van.. 


  MammavanB
  Bijdrager
  #10212401 Quote

  Ik had op  een donderdag vlak voor ik naar mijn werk ging zoveel afscheiding dat ik ander ondergoed aan moest doen. Op mn werk diezelfde avond ook veel afscheiding.. zondag op maandag nacht had ik een positieve test 🙂 bij was afscheiding dus een een goed teken !

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  SanneStar
  Bijdrager
  #10212410 Quote

  Ja ik durf echt pas op de dag van me NOD te testen.. doodsbang dat ik anders teleurgesteld word door ongeduldigheid hahaha.. 

  merk nu ook dat ik sneller vol zit… normaal kan ik bunkeren met avond eten maar nu al met een paar hapjes vol.. dats ook dus nieuw 


  mttm
  Bijdrager
  #10212422 Quote

  SanneStar, de berichten zijn in ieder geval een goed teken. Ik kan je helaas niet helpen. Nog nooit zwanger geweest. En afscheiding herken ik wel maar of die echt zo wit en melkachtig was als jij zegt weet ik niet. 

  Ik heb wel echt met je te doen. Welke ronde zit je ook alweer? Het is allemaal zo spannend, je voelt en ziet van alles en het enige wat we kunnen doen is wachten. 

  Succes! Hou ons op de hoogte.

  Overigens wel goed dat je pas op NOD wilt testen. 


  SanneStar
  Bijdrager
  #10212428 Quote

  Ik zit pas in me eerste ronde.. maar ik weet niet.. ik voel me niet zwanger ofzo maar heb het gevoel dat me lichaam me dat wel vertelt met alles.. ik heb zoveel energie voor me gevoel.. ik heb me sinds dat ik er mee bezig ben (echt bezig sinds 20/21 mei en rond begin feb al het gesprek gehad dat ik graag kindsjes wil) nog nooit zo fijn en prettig in me eigen lichaam gevoeld.. ik kan het gevoel niet eens omschrijven.

  zelfs als me lichaam me nu voor de gek zou houden zal ik dat niet eens erg vinden zo fijn voel ik me nu.. gevoel alsof ik echt de hele wereld aan kan.

  ik had verwacht dat ik heel veel pijn aan me borsten zou hebben.. maar dat heb ik absoluut niet.. af en toe dus een soort van trek gevoel bij m’n tepels en verder niets. 

   

  En ja, ik ben 16Jan al een x teleurgesteld geweest.. was toen schijnzwanger.. ik voelde van alles.. alles wat ik rook werd ik misselijk van.. ook eerst besproken met me vriend wat we gaan doen enzo als ik zwanger zou zijn.. en we dachten beiden is van harte welkom.. we begonnen er zelfs op te hopen.. en toen helaas een negatieve test.. we voelde ons beide *** en verdriettig.. en die teleurstelling wil ik niet nogmaals.. me vriend weet nu ook niet wat ik allemaal voel.. hij weet alleen dat ik me anders voel.. wil hem namelijk ook niet nog eens teleurstellen.. en ja, het kriebelt wel hoor om een vroege test te doen.. maar gelukkig kan ik goed tegen mezelf nee zeggen 😛

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct