Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatie.

 • Auteur
  Berichten
 • #10177904

  beste dames. 

  Een paar dingen op een rijtje..

  ik ben vanaf oktober 2018 bezig ok zwanger te worden. Mijn cylclus Is tussen de 31/32 dagen.( ik ben altijd 5/6 dagen ongesteld) Behalve deze maand. Had ik een cyclus van 27 dagen. En duurt mijn menstruatie nu al 9 dagen..

  ik zit nu op dag 9 van mijn menstruatie . En onwijze krampen in mijn onderbuik

  is dit normaal? Zegt dat wat over mijn vruchtbaarheid etc etc?


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10177917 Quote

  Ben je zwaar aan het vloeien? Of valt het nu misschien wel mee? Als je plotseling eerder gaat vloeien bij een regelmatige cyclus kan dat bijvoorbeeld door innesteling komen en kan het daarna alsnog mis gaan (misschien dat dat het langdurige bloedverlies verklaart).
  Mocht je wel heviger vloeien dan je gewend was (of net zo hevig maar dan langer), dan denk ik dat het misschien verstandig is om daarmee eens naar de huisarts te gaan. Het lijkt mij niet zo normaal dat je menstruatie ineens veel heviger en pijnlijker is dan normaal.
  Ik heb een paar jaar geleden ook ineens heviger gevloeid dan normaal, maar ik gebruikte toen nog een koperspiraal (die er overigens al wel 3 jaar zonder problemen zat op het moment dat dat gebeurde) en na een antibiotica kuur en dat die spiraal eruit ging was het ook over. (Ik was toen zo’n 2 maanden vrijwel permanent ‘ongesteld’ en voelde me erg flauw op gegeven moment.) Misschien dat er bij mij iets is gaan ontsteken als gevolg van dat spiraaltje. Ik weet wel dat mijn ijzerwaardes toen ook erg laag werden, waarschijnlijk door het aanhoudende bloedverlies, dus blijf er niet te lang mee rondlopen en overleg het met een arts als je hier last van houdt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct