Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • Essievd
  Bijdrager
  #10238807

  Hi!

  vraagje; ik ben morgen 11 weken geleden bevallen en ik heb nogsteeds geen menstruatie gehad. Ik geef overigens geen borstvoeding en ik zit nog niet aan de pil. We hebben alles veilig gedaan en ik heb alsnog voor de zekerheid een paar testen gedaan (you’ll never know 🤪) en beiden negatief. Dus mijn vraag is; bij wie duurde het nog meer zo lang? Of moet ik hiervoor even naar de dokter? Iemand ervaring?

   

  groetjes!


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10238953 Quote

  Kan volgens mij best lang duren maar als je het niet vertrouwd kun je wel naar de huisarts gaan. Ik heb zelf vanaf 6 weken na de bevalling weer menstruaties gehad. 


  Lianfl
  Bijdrager
  #10238971 Quote

  Hey,

  Ik ben 12 weken geleden bevallen en ook nog geen menstruatie gehad. Nu had ik voor mijn zwangerschap ook een hele erge onregelmatige zwangerschap en hoor ik idd ook dat het even kan duren na een zwangerschap. Dus ik wacht nog even rustig af. Ik heb de 1e drie weken wel borstvoeding gegeven.

  X


  Essievd
  Bijdrager
  #10238994 Quote

  @Lianfl,

   

  Ik heb altijd een hele regelmatige cyclus gehad. Altijd perfect op tijd. Na mijn eerste zwangerschap/bevalling was ik wel ‘pas’ na 8 weken weer ongesteld. Dit was toen al vrij laat, laat staan nu.😅 Ik moet wel zeggen dat ik echt tot 6 weken enorm lekkende borsten had en bij de eerste keer had ik dat helemaal niet (na 5 dagen geen stuwing meer en geen lekkende borsten). Dus misschien dat het daar dan mee te maken heeft?

  ik hou het nog een weekje in de gaten, mocht het dan niet zo zijn dan bel ik de huisarts. Dankjewel voor je berichtje!


  Zonnestraaaltje
  Bijdrager
  #10239006 Quote

  Ik heb 20 weken na de bevalling mijn eerste menstruatie gehad. Het is volgens mij niet gek dat je nu nog geen menstruatie hebt.


  gebruiker118958
  Bijdrager
  #10239075 Quote

  Ik ben zelf 18 weken bevallen en ben vorige week pas voor het eerst  weer ongesteld geworden. Ik geef ook geen bv. Het duurt echt even voordat de hormonen uit je lijf zijn. Nog even geduldig afwachten 😉

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct