Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatie Blijft Uit Baby 18 Maand

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker217682
  Bijdrager
  #10609864

  Dag dames,

  Ik heb 3 kids, waarvan de jongste nu 18 maand.
  Hem geef ik (nog steeds) borstvoeding…. krijg ik eigenlijk best vaak ongevraagde negatieve meningen over. Tot nu toe voelt het nog goed en kan deze fase nog niet loslaten op de een of andere manier….
  Vanwege de borstvoeding zit ik nu aan de minipil, of nochtans slik het al even niet (anderhalve maand). Niet om zwanger te raken maar omdat de “magie” even uitblijft, leek mij dat ook even fijn.

  Nu…. ik word al sinds mijn 11e ongesteld en eigenlijk altijd stipt. Ook al meermaals spiraal gehad en de pil genomen en bij stoppen direct ongesteld. Ditmaal blijft dit uit…
  Al een zwangerschapstestje genomen maar deze was negatief. Kan natiurlijk ook door te vroeg testen, maar dat denk ik eigenlijk niet.

  Heeft iemand hier ervaring mee? Dit voelt best apart, dit is niet zoals mijn lichaam “werkt”…..
  Vind dit toch een beetje vervelend al vind ik ongesteld zijn zelf natuurlijk ook niet de prettigste zaak vd wereld, al is het toch fijn te weten dat het allemaal in orde is en goed werkt….

  Hoor graag van jullie!

  #10609917 Quote

  Hoi hoi! Leuk dat je ook nog borstvoeding geeft, mijne is al net 2 haha!

  Ik heb de pil niet geslikt, maar bij mij bleef mijn menstruatie (denk ik door borstvoeding) ook uit tot ongeveer 1,5 jaar, misschien 19 maanden ofzo.

  Ik zou me dus niet erg zorgen maken, maar anders even bezoekje met de huisarts plannen als je er erg mee zit. Ik vond het echter heerlijk dat het zo lang weg bleef! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct