Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatie Komt Maar Niet

 • Auteur
  Berichten

 • Nanoniempje
  Bijdrager
  #10217689

  Ik was benieuwd of er hier mensen zijn die hetzelfde hebben (gehad) als ik.

  Ik ben na 14 jaar aan de pil gestopt in december 2018 (ben nu 28 jaar). Cyclussen tot nu toe waren: 40, 44, 22, 45. Dan komt nu cyclus 5:

  • 3 mei ongesteld;
  • 22 mei ovulatie gevoeld (krampen ong net als menstruatie en ik heb altijd steken in mijn linker borst);
  • Zit nu op dag 57 en nog geen menstruatie te bekennen;
  • Heb diverse testen gedaan waarvan sommige wel lichte streep geven (geen duidelijke ja dus);
  • Heb een bloedtest laten doen bij de huisarts en die was negatief;

  Zijn er mensen die ook lange uitstel van menstruatie hebben gehad zonder zwanger te zijn? Of is er ondanks dit toch een mogelijkheid dat ik zwanger ben?


  JSbaby
  Bijdrager
  #10217702 Quote

  Wanneer had je de bloedtest bij de huisarts?

  #10217728 Quote

  Had je die bloedtest voor of na de testen met een lichte streep? Een streep is een streep namelijk… maakt niet uit hoe licht of donker.


  Nanoniempje
  Bijdrager
  #10217962 Quote

  Wanneer had je de bloedtest bij de huisarts?

  Afgelopen maandag. Dat was dag 53.


  Nanoniempje
  Bijdrager
  #10217963 Quote

  Had je die bloedtest voor of na de testen met een lichte streep? Een streep is een streep namelijk… maakt niet uit hoe licht of donker.

  Erna. ik vroeg dus ook aan de huisarts hoe het kan dat ik dan wel lichte strepen zie. Zijn reactie: ‘testen zijn niet 100% betrouwbaar’


  Zonnestraaltje
  Bijdrager
  #10218362 Quote

  Wat vervelend zulke lange en onregelmatige cyclussen.. Heb er zelf ook  last van. Ook in december 2018 met de pil gestopt, cyclussen van 46, 35 en 75 dagen gehad..

  10 juli (12e dag van de cyclus) positieve ovulatietest gehad. Ben benieuwd hoelang deze cyclus gaat duren, zit nu op dag 33. 

  Gebruik sinds kort Teunisbloemolie, hopelijk krijg ik hier kortere en regelmatigere cyclussen van.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Nanoniempje
  Bijdrager
  #10218459 Quote

  Wat vervelend zulke lange en onregelmatige cyclussen.. Heb er zelf ook last van. Ook in december 2018 met de pil gestopt, cyclussen van 46, 35 en 75 dagen gehad.. 10 juli (12e dag van de cyclus) positieve ovulatietest gehad. Ben benieuwd hoelang deze cyclus gaat duren, zit nu op dag 33. Gebruik sinds kort Teunisbloemolie, hopelijk krijg ik hier kortere en regelmatigere cyclussen van.

  Oh wow 75, dus zo raar is het niet dat het zo lang duurt.. Wel het rare is dat ik zeker weet dat ik een ovulatie heb gevoeld dus dan zou een menstruatie wel moeten komen zou je denken. Maar ik kan nu niets anders dan rustig afwachten.


  Zonnestraaltje
  Bijdrager
  #10219118 Quote

  Ja snap er ook niks van, zo vervelend en onzeker steeds.. Was wel blij dat ik een positieve ovulatietest had, was er al bang voor dat ik helemaal geen eisprong zou hebben met zulke cyclussen. Had dus gelezen dat je ongeveer 2 weken na de eisprong je menstruatie zou moeten krijgen, het is nu inmiddels 22 dagen geleden dat ik een positieve ovulatietest had en nog steeds geen menstruatie in zicht en zwangerschapstest ook negatief..

  Heb jij inmiddels al een duidelijke positieve zwangerschapstest of is je menstruatie al begonnen?

   


  Nanoniempje
  Bijdrager
  #10219167 Quote

  Ja snap er ook niks van, zo vervelend en onzeker steeds.. Was wel blij dat ik een positieve ovulatietest had, was er al bang voor dat ik helemaal geen eisprong zou hebben met zulke cyclussen. Had dus gelezen dat je ongeveer 2 weken na de eisprong je menstruatie zou moeten krijgen, het is nu inmiddels 22 dagen geleden dat ik een positieve ovulatietest had en nog steeds geen menstruatie in zicht en zwangerschapstest ook negatief.. Heb jij inmiddels al een duidelijke positieve zwangerschapstest of is je menstruatie al begonnen?

  Ik heb dus heel stom toen ik de ovulatie voelde niet een ovulatietest gedaan waar ik nog wel spijt van heb. Nu denk ik ‘komt bij de volgende wel’. Maar toen kwam er dus maar geen menstruatie.. 

  Nog geen positieve test en dus ook nog geen menstruatie nu na 61 dagen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct