Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

menstruatie of iets anders?

 • Auteur
  Berichten

 • Nadya
  Bijdrager
  #10332222

  Hallo Dames,

  Afgelopen zondag 14/6 verwachtte ik mijn menstruatie. Ik heb een gemiddelde cyclus van 27 dagen, maar heb ook uitschieters gehad naar 23 én 33 dagen (erg leuk, bedankt lichaam). Donderdagochtend 11/6 veegde ik lichtroze na een wc bezoek, ik dacht dus dat ik iets eerder ongesteld zou worden. vrijdag, niets. zaterdag bruinverlies en heel lichte vloei licht-“roest”rood niet een kleur of vloei die ik gewend ben! Zaterdag op zondagnacht weer niets en zondag middag minimale vloei. Vandaag heb ik weer iets vloei, maar zéér minimaal, nu wel meer helderrood, sinds vanochtend 7.00 uur 6 druppels misschien? (ik gebruik een cup)

  Normaal flinke buikpijn op Dag 1 bruinverlies/lichtrood, dag 2 duidelijk ongesteld-helderrood, dag 3 zwaardere dag, dag 4 lichte vloei – einde. 

  Ik ben iets duizelig, zeurende onderbuik, vrij moe en helemaal geen krampen gehad.

  Zijn er mensen die ook dachten dat ze ongesteld waren geweest en herkennen zich in dit verhaal? Ik wil pas na de 33 dagen testen om teleurstelling te voorkomen, maar gooi het hier toch even in de groep! 

  Ik hoor graag van jullie 🙂   


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10332266 Quote

  Als je zo twijfelt, waarom wachten tot dag 33? Ik zou deze week al testen!


  Ilpa
  Bijdrager
  #10332281 Quote

  ..

  #10332282 Quote

  Ik zou ook alvast een testje doen. Succes!


  Nadya
  Bijdrager
  #10332303 Quote

  Ik wacht af tot dag 33 omdat ik meerdere keren pas ongesteld ben geworden op dag 34, vandaag zou de 30e dag zijn maar twijfel of het een mini menstruatie (wat ik nooit gehad heb en normaal breekt het na 1 dag echt wel door) is. 

  We zijn deze maand in ronde 11. Ik ervaar geen stress of ik wel/niet zwanger ben want ik dacht al gewoon ongesteld te zijn geworden 🙂 Nieuwe rond nieuwe kansen! maar nu alles niet doorbreekt en ik maar heel minimaal vloei ben ik gaan twijfelen. 

  Morgenochtend toch maar even een testje wagen..

   

  #10332326 Quote

  Houd je ons op de hoogte? Heel veel succes!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct