Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatie Of Innestelingsbloeding 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10208053

  Hallo, 
  Ik ben hier nieuw en weet helemaal niet of ik  hier mijn vraag kan stellen. Ik ben 4 mei gestopt met de pil. 7 mei menstruatie begonnen. Zou nu 4 juni mijn menstruatie weer moeten krijgen als mijn cyclus klopt met 28 dagen. Had afgelopen do avond wat donkeren afscheiding tot za middag. Als ik het nu tel is dat precies 9 dagen naar mijn eisprong. Ben zo zenuwachtig wanneer kan ik een zwangerschapstest doen? Of is het toch misschien een voorteken van een menstruatie? 


  Kersjuh
  Bijdrager
  #10208134 Quote

  Hey Vrouwke,

  Wat een spanning he! Ik zou nog zeker een aantal dagen wachten met testen. Dit is pas je eerste echte menstruatie na de pil en je lichaam is nog enorm druk met alle troep eruit te werken. Bij mij is die donkere afscheiding altijd een voorbode dat mijn menstruatie eraan komt. De ene keer duurt dat meerdere dagen en de andere keer is het maar een paar uur voor het doorzet. 

   

  Ben er wel achter dat je lichaam een vreemd ding is 😐. Heb je je ovulatie gemeten? Mocht het nou niet doorzetten zou je evt woensdag of donderdag een beetje kunnen proberen. Laat je wel even weten hoe het is gegaan?

   

  Groetjes Kersjuh

  #10208212 Quote

  Hoi Kersjuh,

  ben er idd achter gekomen dat het lichaam maar een vreemd ding is. Heb vanaf dag 1 dat ik gestopt ben met de pil bijwerkingen gehad. Moet er wel bij zeggen dat ik al 20 jaar de pil slik dus dat is best wel lang. 

  Heb mijn ovulatie niet gemeten dus is echt een gok geweest, maar we hebben wel geklust na 14 dagen dus weet het niet. Mijn lichaam is me denk ik zo voor de gek aan het houden. Maar ik ga idd woe of do een test doen kijken wat daar uitkomt. Ik laat het jou weten.

  Groetjes Vrouwke


  Vrouwke
  Bijdrager
  #10209937 Quote

  Hoi Kersjuh,

  vandaag een zwangerschapstest gedaan was negatief. Zit nu op dag 31 en nog steeds geen menstuatie te bekennen. Net contact met huisarts gehad omdat ik toch wel beetje misselijk ben en mijn buik is opgezet. Vanmiddag zou zei mij terugbellen dus hopen dat ik dan meer weet. 

  Groetjes Vrouwke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct