Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatie of miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #10338738

  Haai, ik ben nieuw hier en wil dit even kwijt.  Alvast sorry voor het lange verhaal. 
  ik dacht namelijk dat ik zwanger was… 

  17 juni had ik een licht bloeding die na een paar uur over was, op internet stond dat het om een innestelingsbloeding kon gaan. Nou wilde ik er niet te veel over nadenken dus wachtte ik om mijn ms. Had wel onwijs pijn in mijn onderrug en wat was ik vermoeid zeg, af en toe vagen van misselijkheid meer niet.
  Mijn ms kwam maar niet…. na een week nog niet dus zeker overtijd, heb een test gehaald en volgende ochtend getest… wat een licht streepje was dat pff nog steeds geen zekerheid heb het afgewacht.. 2 weken overtijd, weer een test gedaan.. nog steeds een licht streepje. Volgens mij klopt er iets niet, dat dacht ik althans. Nou heb ik gister een bloeding gehad, het begon licht en werd steeds erger met stolsels, ik was in de war… was ik wel zwanger of niet heb ik nu gewoon mijn Ms of… vandaag naar de HA geweest het verhaal uitgelegd moest urine afgegeven en nu was het even wachten…. HA kwam mij halen voor m’n uitslag… De test was negatief.. HA zei dat het kan dat het vruchtje al weg was maar dat was wel erg snel, omdat ik gister begon te bloeden. Ik was verbaasd. Heb ik het mij nou ingebeeld die lichte streepjes of kon het toch zijn dat ik wel zwanger was maar het was al duidelijk dat het zou mislukken… morgen moet ik ochtend urine afgeven, en ik ga zelf voor de zekerheid ook een test doen. 
  Hebben jullie dit ook meegemaakt ? Ik ben een beetje in de war en weet niet zo goed wat ik er van moet vinden, hoop dat ik wat info kan inwinnen.

  xoxo


  Mamsell
  Bijdrager
  #10338749 Quote

  Een licht streepje is een streepje, zwangerschapstesten testen alleen op hcg hormoon dat je echt alleen aanmaakt als je zwanger bent. 

  Wel kun je een indroog streepje krijgen op de test als je hem afleest na dat de tijd ervoor verstreken is. 

  Hoe dan ook, erg jammer en naar kijkt mij. 

  Hoe langer je bezig bent hoe beter je je eigen lichaam leert kennen, al kan je lichaam je soms ook behoorlijk voor de gek houden, met allerlei kwaaltjes etc 

  Sterkte🤗

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct