Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatiepijn 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10196397

  Hallo allen,

  Ik heb al een aantal dagen constant last van ‘menstruatiepijn’. Anderhalve week was mijn ovulatietest erg positief en hebben we geklust. Sinds ongeveer 7 dagen heb ik elke keer het gevoel dat ik ongesteld moet worden, maar volgens mijn cyclus (gewoon 28 dagen) is dit rond 8 mei. 

  Kan het zo zijn dat deze menstruatiepijn voortekenen zijn van een eventuele zwangerschap? Testen heeft nog geen zin, dat weet ik, maar was zelf wel erg nieuwsgierig.

  Een tweede kindje is bij ons erg welkom en misschien ben ik er wel teveel mee bezig, waardoor ik dingen ga voelen/denken…. 

   

  liefs


  Dako
  Bijdrager
  #10196443 Quote

  Hoi mamalicious,

  Ik vraag mij hetzelfde af. Heb zelf af en toe steken onderin mijn buik. Beetje hetzelfde gevoel als voor de ovulatie (die ik al gehad heb). Maar volgens mij kun jij al wel testen hoor. Ik heb ook een vroege eisprong, en de testen zijn gemaakt om 14 dagen na de eisprong een zwangerschap aan te geven. De vroege testen zou je nog eerder kunnen doen. Ik heb bij mijn eerste zwangerschap bijna een week voor NOD positief getest, ik denk door de vroege eisprong. 

  Ik hoop voor je dat je positief test ! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct