Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Menstruatiepijn Voor Nod Maar Toch Zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Tulp
  Bijdrager
  #10559824

  Inmiddels al een jaar bezig met onze kinderwens. Laatste tijd heb ik zo’n 6 dagen voor NOD al menstruatiepijn in onderbuik en rug en weet ik alweer dat het niet raak is. Zo’n rotweek altijd! Deze maand 17 mei positieve ovulatietest en al vanaf 24 mei vervelende menstruatiepijn in buik, rug en chagrijnig. 31 mei is pas mijn NOD dus klachten begonnen nu al 8 dagen!! daarvoor. Ik word er echt moedeloos van… Zijn er dames die ook voor NOD vaak al deze klachten hebben maar dit ook hadden toen ze zwanger bleken te zijn? Of zijn deze klachten tijdens het wachten op NOD altijd een teken dat de menstruatie eraan komt…? Ik ben een beetje opzoek naar succesverhalen die mij een beetje hoop geven op het wachtbankje 🙈 liefs


  Lillyy
  Bijdrager
  #10559829 Quote

  Ja ik had juist precies die klachten en daarna een positieve test. Had ‘m om die reden totaal niet verwacht. Hoop het voor je 🤞


  Tulp
  Bijdrager
  #10559841 Quote

  Dankje Lilly. Dat geeft toch nog een beetje hoop!


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10559848 Quote

  Ik had ook tijdens de zwangerschap krampjes net als of je menstruatie moet krijgen en rugpijn wilt echt niks zeggen hoor.

  #10559853 Quote

  Hier ook, kramp alsof de menstruatie eraan kwam, paar dagen voordat ik dat normaal had. Alledrie de keren! Ik duim voor je.


  Lewis
  Bijdrager
  #10559862 Quote

  Ik voelde me bij beide zwangerschappen echt niet anders dan normaal. Zere borsten, krampjes, afscheiding… Het was precies als elke keer dat ik ongesteld werd. Enige teken was dat ik niet ongesteld werd. Ik had bij de tweede wel vlak na de positieve test bruine afscheiding drie dagen lang. Maar dat bleek dus van de innesteling te zijn. Ik werd pas bij weel 6/7 misselijk en dat mn darmen op gingen spelen. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct