Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Met Baby Naar Dierentuin

 • Auteur
  Berichten
 • #10205592

  Morge willen wij graag met onze zoon een dagje weg naar de dierentuin. Wij vinden het zelf ook heel leuk. 

  Nu waren we ons aan het orienteren en we zouden graag naar burgers zoo willen. Of hebben jullie betere tips?

  Zijn er meer mensen naar burgers zoo met een baby geweest? Hoe ging dit? 

  #10205595 Quote

  Hi,

   

  hoe oud is jullie zoon?

  Ik ben vorig jaar zomer met mijn zoontje naar de Artis geweest. Hij was toen 14 maanden. Het was leuk, maar ik merkte dat hij het niet zo goed begreep. Vanaf 2 jaar ongeveer is een mooie leeftijd vind ik.


  WLN
  Bijdrager
  #10205596 Quote

  Wij wonen ongeveer naast de Burgers Zoo, en hebben een jaarkaart. Gaan regelmatig met onze dochter van 10 maanden daar even naar toe om te wandelen. Heel erg leuk!

  Buiten ziet ze nog niet zo heel veel van de dieren, maar je hebt ook de Ocean en dat vindt ze fantastisch! Ze kijkt echt naar de vissen!

  Er zijn genoeg overdekte plekken (werelddelen), dus ook met slecht weer een prima dierentuin om naar toe te gaan. Dus ik zeg doen! 🙂 


  StephW
  Bijdrager
  #10205599 Quote

  Wij waren met onze dochter van 6 maanden in blijdorp en die genoot enorm van het oceanium, dus kies voor een dierentuin met een grote ‘onderwaterwereld’. De kleuren maken het heel leuk voor ze. 

  #10205600 Quote

  Onze zoon is 6 weken. Dus hij krijgt er niks van mee waarschijnlijk. Mijn partner heeft een weekje vakantie dus willen een dagje weg 😊


  FleurH
  Bijdrager
  #10205609 Quote

  Wij zijn bij burgers zoo geweest toen ons zoontje 10 weken oud was. Hij lag heerlijk in de kinderwagen. Zelf krijgen die kleintjes er natuurlijk niets van mee. Maar wij vonden het erg leuk. 

  Je hebt daar voldoende ruimte om te verschonen en omdat we heerlijk weer hadden, hebben ik hem buiten kunnen voeden. Gewoon in een rustig gedeelte van een terras. Flesjes opwarmen zal neem ik aan ook geen probleem zijn daar. 

  Wij zijn trouwens niet erg lang gebleven. Ook al krijgen ze niet alles mee, het zijn wel veel indrukken natuurlijk. Al met al vond ik het een aanrader 😊

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10205625 Quote

  Wij zijn gek op tiergarten kleve. Omdat daar meer boerderij dieren zitten dan exoten kunnen kunnen ze ook echt aaien en voeren enzo. Is voor kleine kinderen vaak leuker dan op een afstand naar een olifant kijken. Het is overigens echt net zo groot als een dierentuin. Ze hebben ook dierentuin dieren en het kost voor volwassen 3 euro entree. 3 euro!! 

  Mocht je toch dat niet leuk vinden klinken. Safari park beekse bergen!! Steekt zo de giraf zijn hoofd je auto in.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10205676 Quote

  Als je kindje 6 weken oud is, maakt het echt nog niks uit waar je heen gaat.. al ga je de hele dag heen en weer lopen in de straat, dat zal voor hem dezelfde beleving zijn als de dierentuin😅 Dus ga gewoon iets doen wat je zelf leuk vindt, voor hem hoef je écht nog niet naar de dierentuin!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct