Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Met Een Baby Van 2 Maanden Op Vakantie

 • Auteur
  Berichten

 • Samira
  Bijdrager
  #10558712

  Hi allemaal,

  Onze kleine man is bijna 2 maanden en we zitten te twijfelen of we over een paar weken op vakantie willen gaan naar Spanje… nu dat ik toch nog verlof heb. Zouden jullie met een baby van 2 maanden op vakantie gaan? En zo ja, hebben jullie nog tips?

  Ik hoor het graag


  Yildizz
  Bijdrager
  #10558713 Quote

  Ja waarom niet, ik ging vorig jaar ook op vakantie met een baby van 3 maanden oud en een dreumes. Ik heb verder geen tips, je neemt kleding voeding en babyspullen mee.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10558720 Quote

  Zou zeker op vakantie gaan, maar niet naar Spanje. Het is daar nu ontzettend warm en over een paar weken ook nog wel denk ik. Een baby mag niet in de zon en van hitte worden ze ook niet vrolijker. Zou dan eerder een bestemming zoeken waar het wat minder warm is.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10558734 Quote

  Wij gingen met onze baby van 6 weken naar zuid frankrijk in augustus en dat was prima te doen hoor. Dochtertje lag heerlijk onder de parasol in der pampertje op het strandbedje. Gewoon zorgen dat je niet in de volle zon gaat zitten, dan is er niks aan de hand.

  #10558746 Quote

  Het is net hoe je zelf op vakantie gaan vindt. Ik vind op vakantie gaan erg stressvol, je kindje neemt dit over. Dus het kan best denk ik zolang het je geen stess op levert. Luister naar je gevoel 😄


  Moradora
  Bijdrager
  #10558749 Quote

  Ik zou dan voor een lekkere vakantie in een all inclusive resort gaan. Alles bij de hand om het zo relaxt mogelijk houden.
  Strand en/of zwembad meer heb je dan niet nodig en lekker eten en drinken.


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10558782 Quote

  Juist wel! Hoe ouder hoe lastiger het wordt is mijn ervaring. Met 2 maanden slapen ze nog lekker veel. Geniet ervan! 


  Tessb
  Bijdrager
  #10558785 Quote

  Doen! Wij zijn met ons meisje van 11 weken op wintersport geweest (1100 km met de auto).
  Was prima te doen!

  #10558896 Quote

  Wat MamaLynneke is zo waar!!! Het kan prima, maar het ligt aan je zelf! Ik was daarin absoluut niet stressbestendig en wij gaan nu in september voor het eerst weer echt ver weg naar Italië met het vliegtuig maar hij is dan 4,5 jaar oud dus dat durf ik nu wel😊 maar ikke en een baby van 2 weken naar Spanje was voor mij echt een no go! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct