Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Met Rug Tegen Bedwand Bewegen Dat Deze Schuift

 • Auteur
  Berichten
 • #10284997

  Hallo Allemaal,

  Aimee is 13 maanden en een vrij makkelijke slaapster, maar als ze s nachts of s morgens wakker wordt, treffen we haar in bedje opeens aan de andere kant van de kamer aan!!

  Aangezien daar de commode staat, vinden we het best een gevaarlijke situatie. Tevens heeft ze soms blauwe plekken op haar ruggetje van het hevig met de rug tegen de wand van het bedje heen en weer bewegen. Dit gedrag laat ze ook vaker in de box zien, waar ze hetzelfde dan doet of tegen de kastdeurtjes. Maar dan kunnen we haar afleiden. In bedje doet ze dit zonder geluidjes of huilen, waardoor we het niet mee krijgen.

  Is er iemand die dit ook herkent bij zijn/haar kleintje? Alle tips zijn welkom….. 

   

  alvast bedankt 

  #10285004 Quote

  Geen ervaring mee maar kan het misschien dat het doet omdat ze jeuk heeft? Misschien door wasmiddel/ douchegel/ materiaal kleertjes of iets dergelijks?

  Misschien kun je het bedje op een matje zetten of vastmaken dat er zo iig geen gevaarlijke situaties ontstaan. Maar voor het ruggetje is het ook vast niet goed dus hopelijk krijg je nog andere tips! 


  Rsbd
  Bijdrager
  #10285951 Quote

  Hoi! 

  Zelf geen ervaring mee; mijn dochtertje is pas 6 maanden maar toevallig zag ik laatst een documentaire over kindjes die zichzelf heen en weer wiegen om in slaap te komen. Ziet er heel bijzonder uit, bijna alsof ze nog slapen maar toch ook weer niet. Is dat het misschien wat ze doet? Dat ze snachts wakker wordt en zichzelf weer in slaap brengt? 

  Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct