Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Meteen ongesteld na stoppen Nuvaring?

 • Auteur
  Berichten

 • LVVJD
  Bijdrager
  #10226711

  Hoi allemaal, 

  Ik ben nieuw hier. 
  Ik heb vorige week zondag 14 juli mijn nuvaring voor de laatste keer eruit gehaald. Nu ben ik in de stopweek dus net als normaal ongesteld geworden tot en met zondag 21 juli. Dit is net als normaal normaal moet ik weer een nuvaring in doen op die zondag (21 juli). Maar dit dus niet meer gedaan aangezien we een kindje willen. 
  Ik heb maandag en dinsdag geen bloedverlies meer gehad maar sinds gisteren 24 juli werd ik weer ongesteld. Heeft iemand dit vaker gehad? Is dit al mijn eerste menstruatie na het stoppen van de Nuvaring? Hopelijk kunnen jullie mij helpen met wat antwoorden.

  Dankjewel alvast! 


  xCy
  Bijdrager
  #10226750 Quote

  Dit is een ontrekkingsbloeding en geen echte menstruatie.

   

  Het kan wel een aantal maanden duren voor je een regelmatige cyclus hebt na het stoppen met anticonceptie. Afwachten dus hoe je lijf het zal oppakken.


  LVVJD
  Bijdrager
  #10226830 Quote

  Bedankt voor je reactie. 

  Hoelang heb je dit dan na het stoppen van de nuvaring? Ik heb dit nu al 10 dagen met 2 dagen geen ontdekkingsbloed.. of verschild dit per persoon? 


  Sanngroen
  Bijdrager
  #10230076 Quote

  Hey hey,

  Ik had het ook hoor. Eerst stoppen met de pil en na 4 dagen al menstruatie van 2 dagen. Ik heb mij ook laten inlezen hier dat het ontrekkingsbloeodng was. Nu wij al 2 jaar bezig zijn en nu in afwachting tot ik hormonen kan ophalen en door gaan met icsi heb ik door mijn artsen te horen gekregen dat het wel degelijk tot menstruatie behoort. En ik geloof hen eerder. Het is natuurlijk wel afwachten hoe je cyclus is/gaat worden. Download de app. De dokter hebben bij mij ook daarnaar gekeken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct