Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Migraine in wachtweken

 • Auteur
  Berichten

 • Memily
  Bijdrager
  #10363999

  Hoi dames,

  Toen ik nog aan de pil zat, had ik regelmatig last van migraine. Ik slikte hier ook dagelijks medicatie voor. Toen ik stopte met de pil, waren alle klachten verdwenen en ben ik dus ook gestopt met medicatie. Ik ben nu 9 maanden gestopt met de pil en heb misschien 1 a 2 keer een aanval gehad, waarna ik dan triptanen nam om het te laten stoppen.

  Nu zijn wij bezig voor ons eerste kindje en nu in de eerste wachtweek krijg ik migraine.. Uiteraard heb ik geen medicatie genomen, maar het is wel erg vervelend.
  Wat ik op internet vind, is dat dit kan komen door het dalen van oestrogeen, dat gebeurd wanneer je ongesteld moet worden. Het moed zakt me dus nu al in de schoenen.. Betekend dit dus eigenlijk al dat deze maand verloren is? Het is wel pas 4-5 dagen na mijn eisprong..

  Zijn er andere meiden die tijdens hun wachtweken migraine hebben gehad en toch zwanger bleken?

  Groetjes!


  Cardiozuster
  Bijdrager
  #10364010 Quote

  ik denk dat niemand hier antwoord op kan geven, je geeft zelf aan dat je het maar 2x hebt gehad de laatste maanden, en nu dus een 3e x.. betekent dus ook dat je het heel vaak niet hebt gehad en toch ongesteld bent geworden.. Uiteindelijk is het denk ik geen indicatie voor wel/niet zwanger en zul je helaas toch gewoon moeten wachten tot NOD

  Succes


  Memily
  Bijdrager
  #10364014 Quote

  ik denk dat niemand hier antwoord op kan geven, je geeft zelf aan dat je het maar 2x hebt gehad de laatste maanden, en nu dus een 3e x.. betekent dus ook dat je het heel vaak niet hebt gehad en toch ongesteld bent geworden.. Uiteindelijk is het denk ik geen indicatie voor wel/niet zwanger en zul je helaas toch gewoon moeten wachten tot NOD Succes

  Hi, dank voor je reactie! Nee dat is ook zo, maar het leek me zo opmerkelijk dat ik het precies nu kreeg. Ik zoek eigenlijk een beetje hoop in verhalen van andere 😉 Maarja.. Wachten moet ik sowieso!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct