Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mijn Ervaring Met Pijnloos Bevallen

 • Auteur
  Berichten
 • #10325135

  Goede morgen,

  Ik wil heel graag mijn ervaring delen.
  Ik ben 2x bevallen met veel pijn en angst en 2x bevallen zonder pijn, ontspanning en overgave.
  Dit verschil is zo groot, dat ik dit zo graag wil delen met anderen.
  Ik zat bij mij zelf te denken hoe ik dit zo goed mogelijk kan overbrengen op anderen. Dat ik een gratis website heb gemaakt. Waar je kan vinden hoe ik mijn laatste 2 bevallingen pijnloos heb mogen ervaren en misschien kan jij hier ook wat mee. De website is dus gemaakt om alles overzichtelijk te maken en heeft niks met verkoop of reclame te maken. Je mag mij altijd vragen stellen.

  https://gewoonbevallen.jouwweb.nl/

  Groetjes Jinky

  #10325427 Quote

  Er bestaat een boek ‘childbirth without fear’, waarin uitgelegd wordt dat er vrouwen zijn op de wereld zijn die zich helemaal niet bewust waren dat een bevalling pijn zou kunnen gaan doen en deze vrouwen hebben ook geen pijn ervaren tijdens de bevalling.

  Toch heel bijzonder om te weten en zo veelzeggend, vind ik

  We zouden verder kunnen gaan kijken, in hoeverre zit er angst in ons lijf dat een bevalling pijnlijk maakt.

  Dat soort vragen vind ik erg interessant.

  Hoe makkelijk kan een bevalling voor ons zijn als we ons volledig zouden overgeven aan de natuur (de bevalling), ons lichaam en onze baby. Zonder enige angst want ons lichaam weet precies wat het doet.

  Er zijn zelf vrouwen die bevallen zijn van hun baby terwijl ze in coma waren.
  Je lichaam weet dus precies wat het moet doen en je kunt daar dus ook op vertrouwen en juist deze overgave kan voor een hele makkelijke bevalling zorgen.

  Ik vind het enorm interessant en dat ik zelf heb mogen ervaren dat weeën echt pijnloos kunnen zijn voel ik een enorme motivatie om dit aan alle vrouwen te vertellen.
  Ik hoop dat ik daarmee nog meer vrouwen kan motiveren zich te verdiepen hier in of zich voor te bereiden op een pijnloze bevalling.

  Het is zelfs zo door je over te geven aan de bevalling en je lichaam, ontstaat er geen weerstand in je lichaam, waardoor er minder complicaties op kunnen treden en het kan dus ook veiliger voor je baby zijn , dat vond ik destijds ook een hele fijne gedachte.

  Omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk vrouwen weten hoe je je kan voorbereiden op een pijnloze bevalling heb ik alles op een website gezet, waar je op eigen houtje aan de slag kan.

  Ik help heel graag mensen, dus als ik je ergens mee kan helpen, hoor ik het graag.

  Liefs Jinky

  https://gewoonbevallen.jouwweb.nl/

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct