Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mijn lange verhaal over zwanger worden (over op KI)

 • Auteur
  Berichten

 • Caatje1988
  Bijdrager
  #5699907

  Hallo lieve mensen hier,

  Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Juni 2014 hebben mijn vriend en ik de beslissing genomen om samen te gaan proberen voor een eerste kindje.

  Ik zit hier natuurlijk niet zonder reden. En tot nu toe is het dus nog niet gelukt helaas. Afgelopen november via de huisarts maar eens na laten kijken hoe het zat. (Al 1.5 jaar bezig) vriendlief zijn spulletje nagekeken en bij mij bloedonderzoek om te kijken of me hormonen wel in orde zijn.

  Allebei goede uitslag gehad dus maar lekker een half jaartje doorklussen.

  Nou was er 2 maanden geleden nog niks gebeurt, dus doorverwijzing gevraagd voor de gyno. Na ons verhaal aangehoord te hebben wou de gyno alles gelijk alles testen. Dus een echo gehad, bloedprikken op 21 dag, en kijken of eileiders goed lopen.

  Vandaag dus alLe uitslagen gehad, en er is dus niks mis. Met allebei niet.

  Nou blijkt dit dus bij 1 op de 5 stellen het geval te zijn. En heeft de gyno als optie gegeven om me kunstmatige inseminatie te beginnen. Dus ik aan de hormonen om alles beter op te wekken. En op de juiste tijd insemineren met het spul van vriendlief. Dit zou dus 6 keer mogen.

  Nou kwam dit vanmorgen een beetje al schok omdat ik dit niet verwacht had, had zoiets van naja misschien hormonen en gewoon verder ‘klussen’.

  Dus voor volgende maand een afspraak gemaakt en in de tussentijd maar nadenken en afwegen.

  Ik denk wel dat we ervoor gaan, maar eerst even rust in me hoofd krijgen. Zijn nu toch al ruim 2 jaar bezig.

  En tja leeftijd telt toch ook mee (ik word 29 en vriendlief is 34)

  Bedankt voor het doorlezen van dit hele verhaal, ik hoop op wat positieve reacties of van mensen die nu met KI bezig zijn.

  Groetjes mij.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct