Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mijn Man Slaapt Op De Bank 3

 • Auteur
  Berichten

 • Beertjepanda
  Bijdrager
  #10286019

  Mijn man slaapt bijna niet meer bij mij in bed. Niet omdat hij het niet wilt. Onze relatie is wel goed, daar ligt het niet aan. Hij blijft net zolang beneden totdat hij in slaapt valt en word vaak ’s morgens vroeg pas wakker. Hij zegt zelf ook niet te weten waarom hij niet gewoon naar bed gaat. Als ik alvast naar boven ga dan zegt hij dat hij er ook zo aankomt. Nog 1 sigaretje en dan kom ik ook. Vervolgens valt hij in slaap op de bank. Ik vind het wel erg vervelend dat hij bijna niet meer bij me slaapt. Het is fijn om naast elkaar te slapen en nog even te knuffelen voordat we gaan slapen.


  Anne Anne
  Bijdrager
  #10286025 Quote

  Wij stemmen meestal een beetje af hoelaat we naar bed gaan en gaan dan tegelijk.


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10286049 Quote

  Hier komt het ook wel eens voor dat hij op de bank in slaap valt. Hij wil dan nog ff z’n programma afkijken maar dat lukt dan meestal niet omdat hij al in slaap is gevallen.Als dat gebeurt lig ik toch al onrustiger in bed en ga ik naar beneden om hem te halen. Dan komt hij meteen naar boven. 


  Beertjepanda
  Bijdrager
  #10286054 Quote

  Ik heb al verschillende dingen geprobeerd. Naar beneden gaan om hem te halen, hem bellen. Telkens zegt hij ik kom er zo aan. Maar dan duurt het nog een paar uur voordat hij boven is.


  Beertjepanda
  Bijdrager
  #10286056 Quote

  Ik denk dat het een psychische oorzaak heeft.

  Dit alles is zo ongeveer begonnen toen zijn zusje overleed. In die tijd wilden we niet nadenken en bleven beneden totdat we bijna in slaap vielen.

  Nu is hij altijd al een makkelijke (of juist moeilijke) slaper geweest. Hij kan overal slapen als het moet en is bijna niet wakker te krijgen.

  #10286262 Quote

  Ik vind het heel bijzonder. Misschien toch eens goed met elkaar praten en aangeven dat je het toch echt fijn vindt om samen naar biven te gaan. Misschien heeft hij zelf een oplossing? Als je denkt dat het een psychische oorzaak heeft, dan is het denk ik raadzaam dat hij met een hulpverlener gaat praten.

  Lees ook: Relatie na de geboorte van je kind

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct