Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mijn man toont geen sexuele avances meer

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker417576
  Bijdrager
  #5695819

  Hoi moeders,

  Na een tijdje hiermee rond te lopen zou ik graag iets delen/bespreken.

  10 weken geleden ben ik bevallen (keizersnee) van een zoon. Nu is het leven natuurlijk anders met een kindje en draait alles om hem. Maar waar ik erg mee zit is dat, hoe ik mijn best ook doe, mijn man helemaal geen avances naar mij toe maakt. Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik wat romantiek of fysiek contact wel begin te missen(tijdens de laatste 6 maanden zwangerschap gebeurde er ook niks).

  laatst zijn we uit eten geweest en heb ik mij mooi aangekleed en hem onverwachts gezoend op straat. Hij reageerde niet eens echt. Bespreken liep elke keer op ruzie uit omdat hij zei dat ik hem ook niet vol overgave verover. Ik doe pogingen tot en laat merken dat ik het mis, maar als ik weinig reactie of verwijten krijg mis ik eerlijk gezegd de drive om hem te moeten veroveren… Ik zou willen dat het juist ook vanuit hem kwam…

  Ik heb een eerste nachtje weg geregeld voor zijn verjaardag en vertelde dit enthousiast met lekker eten en een mooi glaasje wijn(vanouds genoten wij daar altijd erg van) hij reageerde gematigd.

  oke, we zijn moe, niet meer in een dolenthousiaste verliefde beginfase en erg bezig met de kleine, maar we zijn toch ook nog gewoon partners?

  ik zie er niet slecht uit, doe mijn best er verzorgd uit te zien ook al neig ik nu even  alleen naar practisch, en probeer het gezellig voor ons te maken. Maar in hoeverre moet het van mijn kant komen? Ik voel mij eigenlijk een beetje afgewezen terwijl ik probeer te realiseren dat ik er best mag zijn( krijg soms wel aandacht van anderen maar word daar dan eerder verdrietig van).

   

  pfff, dat is er uit. Iemand tips/ervaring/advies od?

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct