Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mijn vriend zijn kinderen accepteren mij niet.

 • Auteur
  Berichten
 • #10076379

  Hoi, mijn naam is Manon, kom uit een klein dorpje bij Zeeland en ben hier nieuw.
  Ik heb een account aangemaakt omdat ik met het volgende probleem zit:

  3 jaar geleden een man leren kennen. Beiden gescheiden, beiden kinderen.
  Zijn ex heeft enkele maanden het contact tussen hem en zijn kinderen weerhouden tijdens hun scheiding, maar inmiddels ziet hij ze al enkele jaren elk weekend en in vakanties e.d.

  Sinds vorig zomer heeft hij op mijn aandringen te kennen gegeven dat ik in zijn leven ben. Tot dan was ik dus steeds weg als hij zijn kinderen had.
  Zijn zoon van 14 jaar accepteerde dat feit niet en samen met zijn moeder besloten ze dat de kinderen geen contact met mij mochten. Ik heb ze dus slechts eenmaal gezien. 
  Mijn vriend beloofde met hem te praten en ik moest het tijd gunnen. (Nog meer) Maar mijn vriend deed niets. Liet alles gewoon voortduren terwijl hij mij een vette worst voorhield mbt samenwonen e.d. en terwijl MIJN kinderen alles maar wel te accepteren hadden…

  Ik raakte zwanger. Ook voor hem een bewuste keus,,
  Hij beloofde uit te dragen naar zijn ex en kinderen dat wij samen verder zouden, maar inmiddels ben ik 35 weken zwanger en er is nog steeds niets gebeurd. Sterker nog: We wonen nog niet eens samen! 
  Mijn geduld begint op te raken en mijn gevoel verstompd. Hij trekt zich er niets van aan. Allles vooor zijn 2 bestaande kinderen en de wensen van zijn ex vrouw blijkbaar.

  Ik voel me vreselijk alleen.
  Als ik naar het ziekenhuis moet omdat ik bloed verlies of wat dan ook dan is hij er niet voor mij. Hij blijft gewoon bij zijn kinderen.
  Ze meenemen doet hij evenmin.

  Ben ik nou echt zo bijzonder als ik de wens heb dat het gewoon geaccepteerd moet worden?
  Hoe denkt hij dat straks te gaan doen als mijn zoontje is geboren dan? Want in de weekenden heeft hij die andere twee en die willen en hoeven dit kindje ook niet te accepteren…. Door de week werkt hij tot laat in de avond. Dus mijn jongen zal zijn vader amper zien en al helemaal als wij niet samenwonen. Ik woon 2 uur van zijn huis vandaan…

  Wat is jullie mening

  #10076394 Quote

  Hoi,

  jeetje meid! Ik val maar meteen met de deur in huis: wat een zielig hoopje vent!!!! Is geen echte man. 

  zijn kinderen zouden nooit zich nooit zo mogen gedragen, en ik ben er zelfs van overtuigd dat als hij echt liet merken aan hun dat jij zijn ware bent dat er dan geen issues waren geweest? Ze voelen zijn zwakte en gebruiken dat, dramaqueens. Wat heeft zijn ex na al die jaren nog te willen? Jij zal haar nooit vervangen. Je bent gewoon nog een extra persoon die ervoor zorgt dat haar kinderen veilig en geliefd zijn. Ik krijg er al een slecht gevoel bij idd, puur door zijn gedrag. Hij kan niet jou alles beloven en het je dan niet gunnen. Omdat hij ‘bang’ is dat de mensen die hij niet kwijt wilt raken hem het geluk niet gunnen…alsof jij niet net zo belangrijk bent? Want zo raakt hij jou ook nog kwijt. En als die puber van hem zijn zin krijgt zal hij voortaan altijd over hem heenwalsen en is die ‘band’ ook totaal kapot, is hij zowieso dus kwijt als hij hun laat beslissen over zijn eigen leven…

  dus hij moet jou nu direct duidelijkheid geven en met je gaan samenwonen, anders blijft hij toch lekker alleen!!! Alsof je hem nodig hebt bahbah. Als mijn vent me zo’n gevoel zou geven zou ik denk ik van hem walgen en niet eens meer met hem verder willen. Baby of geen baby. 

  jij kiest maar je gevoelens zijn dus beaamt en totaal niet raar hierin. Hij heeft geen recht om jou liefde te misbruiken en je onzeker te maken! Je ware liefde zou zichzelf eerder in zijn ballen trappen dan jou aan het twijfelen brengen over jullie relatie lijkt mij…je vraagt hem niet te kiezen, je vraagt hem zijn daden bij zijn woorden te voegen en duidelijk te zijn tegen jou en zijn kinderen dat hij ook gelukkig mag zijn. Kan hij dit niet? Dan is hij zelf niet zeker van de relatie en dus al die tijd oneerlijk naar jou geweest. Laat je niet meer voor de gek houden. Je hebt al 2 kids, die verdienen een happy mama, deze situatie duurt te lang, dat merken zij en dat geeft geen goed voorbeeld. Als je iemand steeds zoveel kansen geeft en over je heen laat lopen. JIJ laat je kinderen zien dat JIJ beslist over je leven/geluk/toekomst. Dat je dit niet bij een ander in de handen legt en gaat zitten afwachten…dus pak hem bij zijn kraag en schud hem even door elkaar. Dan krijg je je antwoord en kun je verder. Samen of niet, maar wel gelukkig! 

  🍀💋

  #10076417 Quote

  Poeh wat een nare situatie. Maar als ik eerlijk mag zijn qua wat er direct door mijn hoofd geen ging, was… ; hij was al die tijd niet voor de volle 100% zeker over jullie relatie. Ik denk, vooral voor een man, dat als hij jou zag als grote waarde, hij jou nooit in deze situatie zou hebben gelaten. Dan had hij zijn energie erin gestoken om er alles aan te doen dat zijn kinderen jou zouden mogen. 

  Of het angst is naar de kids, of hoe dan ook. Zou kunnen he, maar 3 jaar? En dan ben je ook nog is zwanger, op dit moment notabene al 35 weken en nog steeds is er op geen enkel vlak iets veranderd. 

  Ik vraag me raf hoe het kan dat jullie toch een kinderwens hadden samen. Was het misschien voor jou om dan toch iets meer zekerheid te krijgen? Of wilde hij echt graag nog een kind van jou? 

  En idd denk ook aan jouw kids! 

  Heel veel succes met deze situatie xx

  #10321387 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het wonder dat hij in mijn familie heeft verricht, mijn vrouw en ik zijn door een scheiding gegaan, mijn vrouw stond erop om van mij te scheiden ondanks mijn smeekbeden. Ik bedroog haar en ze kwam erachter en mijn huis was een hel. Ze weigerde me te vergeven. Ik ging naar iedereen die ik kende om het probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten en tijdens dit proces werd ontdekt dat bij mijn vrouw borstkanker werd vastgesteld en het was een zeer kritieke toestand voor haar tijdens de scheiding en de kanker Maar ze zei dat ze liever buiten mijn huis stierf omdat ik vals speelde. Ik ontmoette een vriend die me voorstelde aan heer Bubuza, de spreuk-caster, heer Bubuza verzekerde me dat hij een spreuk zou uitspreken die mijn vrouw de scheiding zou doen vergeten en haar ook alleen van de kanker zou genezen als ik alles kan doen wat hij zou vragen ik deed wat ik strikt deed en in minder dan 16 uur vergat mijn vrouw de scheiding en de kanker verdween alsof ze nooit had bestaan ​​en mijn huis was weer vredig. Ik was zo verrast. Ik wil de wereld mijn getuigenis laten weten omdat ik nu een gelukkig leven leid. Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp:: +1505569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct