Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Milkshake Kfc 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10461944

  Hallo,

  ik ben 31 +5 weken zwanger en wou een milkshake halen bij de KFC alleen kan nergens vinden of het wel of niet mag , heb wel eens gehoord dat machines niet goed schoongemaakt worden en dit gevaarlijk kan zijn, weet iemand van jullie het misschien ?

  #10461950 Quote

  Daar heb ik nog nooit van gehoord en ik denk zelf dat het geen kwaad kan hoor…


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10461951 Quote

  Ik heb even gegoogeld op zwanger en milkshake en vind een heleboel berichten dat het afgeraden wordt ivm de listeria bacterie. Die machines worden niet altijd goed schoongemaakt. Ik ben niet heel strikt geweest tijdens de zwangerschap, at bv wel verse rauwe vis, maar hiermee zou ik toch uitkijken. Kun je er niet zelf eentje maken? Dan is het wel veilig toch?


  Galileo
  Bijdrager
  #10461956 Quote

  Ik denk dat je er vanuit kunt gaan dat de milkshake machines bij KFC/Mc/BK zoveel worden gebruikt, dat er genoeg doorloop is. En dat dit eerder geldt voor smoezelige achteraf snackbarretjes.


  CoVo
  Bijdrager
  #10461961 Quote

  Ik maak onderscheid tussen de grote ketens (KFC, Mac, etc) en de kleine snackbars. Bij de grote zaken gaan er per dag zoveel ijsjes en milkshakes doorheen, en geloof ik wel dat de hygiëne goed zit. Bij de kleinere zaakjes neem ik het risico idd niet.

  #10461980 Quote

  Dankjwel voor jullie reactie 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct