Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

‘Mini’-menstruatie

 • Auteur
  Berichten
 • #10238506

  Hi dames,

  Ik hou het niet meer en wil graag jullie ervaringen over een soort mini menstruatie. 

  We proberen nu 7 maanden zwanger te worden en ik ben steeds erg regelmatig.. ik menstrueer bv altijd op vrijdag einde van Mn cyclus. Nu was volgens mijn app Mn eerste dag van menstruatie woensdag 21-8. Maar omdat ik dacht, word het toch wss vrijdag dus geen test gedaan.Wel veel vreemde krampjes in Mn liezen en het gevoel zwanger te zijn. Ik heb dit eerder gehad en heb gemerkt dat mijn lichaam me regelmatig voor de gek houdt, maar kon spanning niet houden dus toch een early test gedaan. Die was negatief. Nu komt het gekke;

  Vrijdagochtend word ik heel hevig ongi. Kan bijna niet rechtop staan van de krampen. Helder rood bloed. Een aantal Alive ingenomen om Mn werkdag door te komen. Savonds ging het weer redelijk. Zaterdag overdag een beetje bruine afscheiding en daarna klaar! Geen enkel spoortje meer. Sinds zondag nog wel wat krampjes als ervoor, maar geen enkele afscheiding. 

  Nu heb ik sinds vandaag weer bruine afscheiding en lichte krampjes in de liezen en in het midden.

  Ik dacht vanochtend wel duizelig te zijn, maar merk verder niets. Ik snap mijn lichaam op dit moment niet. Ik wacht jullie ervaringen af… Bedankt alvast!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct