Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Mirena Spiraal Zwanger Worden Angst

 • Auteur
  Berichten
 • #10149772

  hallo allemaal ,

  ik ben nieuw hier en vind het best spannend om  zo open en bloot dit te vertellen.

  ik heb een vriend waar ik sinds 2015 mee samen ben. zelf ben ik 20 jaar en hij 22. Ik heb sinds 2 jaar een spiraal . We willen samen graag een kindje , ik weet dat mijn ouders er nog niet helemaal achter staan .. maar ga je dan voor je eigen geluk samen met je vriend of kies je voor je ouders … ik durf ook niet mijn spiraal eruit te laten halen, dit ivm een eerdere zwangerschap 2 jaar geleden die ik helaas moest weg laten halen omdat ik het toen geen goed leven kon bieden.. we willen nu beide er voor gaan .. maar ik zelf ben nog wel beetje voorzichtig .

  Zouden jullie mij advies geven over hoe en wat , wat ik het beste kan doen en jullie tips zijn meer dan welkom !!🙈

   

  kus M 


  xDiscovery
  Bijdrager
  #10149773 Quote

  Wonen jullie samen? 

  #10149774 Quote

  Xdiscovery ; helaas wonen we nog niet samen hier zijn we wel mee bezig ! Wacht tijden duren enorm lang ! Verder wonen we beide nig bij ons ouders en bij allebei is er nog ene kamer over 


  Ramboo
  Bijdrager
  #10149778 Quote

  Wellicht is het handig dat jullie ouders er beide achterstaan. Wie gaat jullie anders helpen bij het opvoeden van het kind?

  #10149780 Quote

  Ramboo;

  mijn ouders zouden het  schikken vinden en hebben altijd gezegd nu nog niet doe t later ! Maar wij willen het graag. stel het zal echt zo ver zijn zouden mij ouders er wel altijd voor ons zijn en ons ondersteunen en helpen waar nodig. Ik werk zelf op een kdv dus heb wel verstand van baby’s . Daar in tegen staan zijn ouders er volledig achter 


  CvdLB
  Bijdrager
  #10149825 Quote

  Hey! Wat leuk en spannend.

  als ik je advies zou geven zou ik wachten totdat je samenwoont. Dan heb je een stabiele basis om voor je kindje te zorgen. Anderzijds zou ik zeggen, wacht nog wat langer. Een relatie hebben op basis van ieder een eigen woning is heel anders dan samenwonen. Zijn jullie wel eens samen langer op vakantie geweest? Zekerheid dat een relatie voort duurt heb je nooit voor de volle 100%, maar als je de relatie goed op de proef stelt (samenwonen, vakantie) dan ken je elkaar in ieder geval wat beter en Kun je ook rekening met elkaar houden. 

  Zelf had ik het niet verwacht, maar ik heb dus echt veel klachten van mijn zwangerschap. Ik heb mijn man nu zo hard nodig, dat ik blij ben dat wij elkaar zo goed kennen. Dit helpt, want ondanks dat ik dus helemaal niks kan (eten koken/ klaarmaken, wassen, opruimen Ed lukt niet) is onze relatie nog goed. De basis is er en we houden rekening met elkaar. 

   

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Marstef
  Bijdrager
  #10149832 Quote

  Hoe groot de wens ook is zou ik persoonlijk eerst zorgen voor meer stabiliteit, zoals het samenwonen en dat dat ook goed gaat. Samenwonen is al een grote verandering in je leven ook al ken je elkaar lang. Een kindje in je relatie is ook weer een grote veranderingen.

  Maar goed andere kunnen niet voor jullie beslissen en zullen jullie dit zelf moeten doen. 

  #10149964 Quote

  Het is lastig we willen het graag samen ! En id CLB ik heb het al eens mee gemaakt ik was er ook echt ziek van … ergens weten we dat we misschien nog even moeten wachten ivm een huisje etc … het kindje zal hoe dan ook goed terecht komen bij ons . Ik heb nu nig een spiraal en twijfel sterk of ik hem eruit zal halen of niet .. mijn vriend zegt dat ik hem er wel uit kan halen , maar doe ik dat dan kan ik geen stap terug zetten 😬😩

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct